RANSKALAINEN BRUNSSI

Kuten aiemmin kerroin, yritämme tehdä perinnettä näistä viikonlopun aamiaisista/brunsseista niin että kukin kaveriporukasta järjestää sellaisen vuorollaan. Eilen oli meidän vuoro. Halusin jotain sellaista, missä ei ole kamalasti valmistettavaa, joten päädyin tällaiseen ranskalaistyyliseen brunssiin. Paljon juustoja, hilloa, hedelmiä, croissantteja, salamia, ilmakuivattua kinkkua, patonkia ja hyvää leipää. 

En varsinaisesti valmistanut mitään muuta kuin yrttivoin ja marinoidut oliviit. Nekin oli helppo tehdä jo etukäteen jääkaappiin, jolloin aamulla riitti että kaiken laittoi kauniisti tarjolle. 

Kävimme ostamassa suurimman osan tarvikkeista Lidlistä, leipiä lukuunottamatta. Se on kyllä hyvä paikka tällaisia kestejä varten, eikä tällainen 11 hengen brunssi maksa juuri mitään. Mikäli haluaa, tällainen on todella helppo järjestää myös nyyttäriperiaatteella. Innostuin tästä Ranska-teemasta niin, että tein Spotifyissa myös ranskalaisen soittolistan. Kaikenkaikkiaan ihan mieletön päivä eilen, eikä vaatinut sen suurempia järjestelyitä. Siirryimme brunssin jälkeen vielä lähikentälle pelaamaan minigolfia ja nauttimaan auringosta.  

Kommentit (10)
    1. Thank you Pia! 🙂

  1. Mulla ollut hirveän pitkään into järjestää kamuille brunssi, mutta jostain syystä se on ollut aina niin vaikeaa järjestää. Eipä sen ainakana kallista tarvitse olla 🙂 Ihanan näköistä teillä ja tuo sun tukka<3

    1. Ei tosiaan! 🙂 Ja kaikki saa tehdä oman näköisen brunssin, se on siinä hauskinta! Ja kiitos, tukka oli vaan leteillä ja pinneillä ylhäällä 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *