Reissuun valmistautumista

DSC00017.jpg

Lähden huomenna New Yorkiin(!!!) ja on vähättelyä sanoa, että kaupunkia on ollut ikävä. Menen majailemaan ystäväni luokse joka asuu siellä. Tarkoituksena on tehdä töitä, haahuilla ympäri kaupunkia, kolita vintage-liikkeet läpi ja nauttia vain Nycin keväästä. Ostimme myös ex tempore Bon Jovin keikalle liput perjantaille 😀 Kun ystäväni on töissä, meinaan vain kävellä ympäri vanhoja kotikulmia, istua kahviloissa, tuijotella ihmisiä ja käydä ehkä Momassa, Whitneyssä ja Metissä. 

Tämä koko kuukausi menee oikeistaan reissun päällä, sillä heti palatessani lähdenkin Mariannan ja Saran kanssa MALEDIIVEILLE. Olen tästä reissusta vähintäänkin yhtä innoissani kuin New Yorkin matkasta. Reissut mielessä päätin ottaa pitkästä aikaa taas ripsienpidennykset. Luottoripsiteknikkoni ei enää tee ripsiä, joten minulla on ollut parin vuoden paussi niistä. 

En ole uskaltanut käydä kenellä tahansa, sillä huonoja kokemuksia löytyy menneisyydestä. Yhtenä päivänä näin snäpista kuitenkin ystäväni uudet räpsyt ja ne näyttivät niin hyviltä että sain pakkomielteen niihin. Oli pakko itsekin varata heti aika Valon Miralle. Ja täytyy sanoa, että en voisi kyllä tyytyväisempi olla. Nämä ovat helpottaneet niin paljon arkea jo tämän viikon aikana ja näyttävät edelleen juuri laitetuilta. Reissuissa on muutenkin kivaa, kun ei tarvitse juuri meikata. 

Nyt olisikin edessä enää viimeisten tavaroiden pakkaus, kynsien lakkaus ja loppuillan meinaan pyhittää hyvälle ruoalle ja netflixille. Niin, ja palapeli pitäisi saada vielä valmiiksi ennen lähtöä. 

Ihanaa keskiviikkoiltaa!

Kommentit (13)
  1. Mira on ihana, niinkuin säkin! Ihania reissuja <3 Mullakin menee pian Nyki-neitsyys (vihdoin)! 

    1. Niiin on! <3 Ja ainiiiiiin! Millon teillä olikaan lähtö? You will LOVE it 😀

      1. Toukokuun lopussa vasta! Tässä on hyvin aikaa käydä kaikki sun Nyki-postaukset läpi 😉

  2. Oon niiiiin ihaillut sun ripsiä Snäpissä et huhheijaa. <3 Nykki-päivityksiä odotellessa.. 🙂 Turvallista ja iloista matkaa!

    1. Voi kiiiitos Saranda! 🙂 <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *