Rento lauantai

DSC_0464.jpg

Tammikuun valo on jotenkin ihan maaginen. Viikossa on oikeastaan vain kaksi päivää, kun sen olemassaolon voi kotona todistaa. Sen takia onkin ihan erityistä, jos viikonloppuna paistaa aurinko. Kerroinkin hetki sitten, kuinka kotona ei ole ollut vähään aikaan hyvä olla. Olen tehnyt nyt pieniä muutoksia kotona, kuten vaihatnut tauluja, tilaillut kehyksiä ja julisteita ja yhtenä suurimmista muutoksista, vaihtanut mustan vuosia vanhan maton vaaleaan suureen Elloksen ryijymattoon. Olen todella tyytyväinen tähän, sillä se muutti koko olohuoneen ilmeen ja tuntuu ihanan pehmeältä paljaiden varpaiden alla.

Luin myös juuri Kiran blogista, että laminaatin voi maalata valkoiseksi. Aloin heti suunnittelemaan lattianmaalausoperaatiota. Jo pelkällä vaalealla matolla sai asunnon niin paljon valoisammaksi, että lattia tekisi varmaan melko huiman eron. 

Tänään on ollut ihan täydellinen rento viikonloppu aamu, johon on kuulunut muun muassa pitkään nukkumista, Voice of Finlandin tuijottelua aamukahvin kanssa ja ulkoilua. Seuraavaksi suuntaamme sulkapallo peliin Saraa ja Juusoa vastaan ja illalla on mahdollisesti luvassa vielä lautapelejä. Juuri tällaisia viikonloppuja on ollut ikävä. Rentoa puuhaa, jonka jäljiltä mieli ja kroppa tuntuu alkuviikosta levänneeltä.

Ihanaa lauantaita kaikille!

DSC_6402.jpg

DSC_0465.jpg

Kommentit (1)
  1. Siis näyttää niiiiin ihanalta!!!!!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *