RETKIPÄIVÄ

Poikaystävälläni oli alkuviikosta syntymäpäivä ja päätimme tehdä pienen retken sen kunniaksi. Ystäväni suositteli lämpimästi Red Frog- nimistä rantaa, joten bookkasin meille veneretken, joka päätyisi sinne. Ohjelmaan kuului myös vierailu luonnonpuistossa, delffiinien katselu ja snorklaus. 

Yleensä vierastan tällaisia järjesteetyjä retkiä ja mielummin vierailen tällaisissa kohteissa vaikka vuokratulla skootterilla tai hieron jonkun paikallisen veneellisen kanssa diilin, että hän vie meidät. Tällä kertaa oli kuitenkin mukavaa, kun sai laittaa aivot täysin narikkaan ja nauttia vain päivästä. 

Cayos Zapatilla niminen saari, johon meidät ensimmäiseksi vietiin, oli ihan uskomaton. En ole eläessäni nähnyt niin turkoosia vettä. Oli myös ihanaa päästä pitkästä aikaa snorklaamaan. 

Kun olimme syömässä lounasta, juttelimme hollantilaisen pariskunnan kanssa ja kyselimme, että olemmeko tosiaan vielä menossa toiselle rannalle. He olivat  kummastuneen näköisiä ja sanoivat, että seuraavaksi on luvassa laiskiasten bongailua. Ilmeisesti meidät oltiin laitettu johonkin väärään veneeseen ja emme päässeetkään ikinä sille rannalle, mille oli tarkoitus mennä.

Päivä oli kuitenkin mitä onnistunein, ja näimme kaupan päälliseksi vielä suloisen laiskiaisen ihan lähietäisyydeltä. Red Frog beach jäi nyt näkemättä, mutta eipä se yhtään lannistanut. 

Kommentit (4)
  1. emiliaidamaria
    16.1.2016, 17:57

    Ihanan turkoosia vettä!! 🙂

    1. No sanos muuta! En ole missään nähnyt tuollaista aiemmin. 🙂

  2. Ahh voi että nyt iski kaipuu kauas! Cayos Zapatillaa meillekin Bocasissa suositeltiin, mutta päädyttiin lopulta käyttämään melkein kaikki päivämme sukelluskurssilla. Olisi kyllä ollut ehdottomasti vaivan arvoista käydä vielä tuollakin! Ensi talveksi on kyllä päästävä taas matkaan

    1. Ai vitsi, sukeltaminen on varmaan ihan huikeeta tuolla! Ja kiva kuulla 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *