RUNYON CANYON

Ensimmäisenä päivänä Losissa päätimme suunnatta Runyon Canyonille vähän treenailemaan. Se oli hyvien yhteyksien päässä hotellistamme ja löysimme melko näppärästi vaikka Losin liikenne olikin ihan eri luokkaa kuin aiemmissa paikoissa. Rinteet olivat melko jyrkkiä ja ilma kuuma, joten pelkästä kävelystäkin sai hyvin hien pintaan. 

Ylhäältä oli upeat näkymät ja siellä vierähtikin pitkä tovi vain ihmettelemässä maisemia. Suosittelen tätä lämpimästi kaikille Losissa kävelijöille. Kannattaa ottaa paljon vettä mukaan, koska siellä saa kulutettua helposti tunnin jos toisenkin jos kävellen liikkuu.

Kannattaa myös pysyä niillä valmiilla poluilla. Lähdimme jonkun pienen porukan jalanjäljissä sellaiselle pienelle oikopolulle, joka osoittautui todella haastavaksi! Se oli melkein suoraa jyrkkää pudotusta ja jokaisen jalanliikkeen sai miettiä tarkoin.

When we were in Los Angeles, we went hiking to Runyon Canyon. The view was awesome from the top. You'll get a great workout too while climbing there. 

Kommentit

(Ei varmistettu)

Ihania kuvia Elisa!! Näyttää - ja näytät, niin hyvältä!!! ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Voiii kiitos ihana! :)

miksu (Ei varmistettu)

Ihan kuin jostakin sadusta nuo kuvat! Uskomattoman hienon näköistä!:)

Kiitos tästä tosi kivasta blogista! Pitää joka päivä käydä lukemassa sun postaukset.. Kiva myös seurata sun reissua!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kuulla! :) Kiitos kun kommentoit! Täällä on kyllä ihan satumaista monessa paikassa. Tuntuu että kaikesta pitää ottaa kuva :D

Amanda (Ei varmistettu)

Ihanat maisemat, ai että! Oon jo jonkin aikaa seuraillut sun ja muutaman muun blogeja ja inspiraatio on niin kova että täytyi perustaa oma blogi :D kiitos siis inspiroivasta blogista! Vielä tässä yritän opetella kaikkea blogijuttuja, mutta eiköhän ne vähitellen ala sujumaan :)

Elisa (Ei varmistettu)

Oi kiva kuulla! Kyllä sen nopeasti oppii :) Hienoa että perustit!

(Ei varmistettu)

Ei vitsit taas mitä kuvia! Näistä tulee niin hyvälle mielelle! :) Kyllä kelpaa noissa maisemissa treenailla!! :)

Elisa (Ei varmistettu)

No sanopas muuta, vois aina olla tollaset lenkkimaastot! Kiitos :)

(Ei varmistettu)

Vau mitä kuvia! Löysin blogisi vasta kun muutit MyCosmoon, ja onneksi siirryit, on nimittäin sen verran kivaa sisältöä :) Olen lähdössä itse ensi syksyksi vaihto-opiskelijaksi Los Angelesiin niin näiden reissupostaustesi avulla voi jo vähän fiilistellä etukäteen Kalifornian tunnelmia!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos!! :) Oiii, sulla tulee ihan mieletön vuosi!!! Hitsi oon melkein kade :D

(Ei varmistettu)

Kuinka upeita kuvia! Noissa maisemissa todellakin jaksais treenailla.:D

Kommentoi