RUNYON CANYON

Ensimmäisenä päivänä Losissa päätimme suunnatta Runyon Canyonille vähän treenailemaan. Se oli hyvien yhteyksien päässä hotellistamme ja löysimme melko näppärästi vaikka Losin liikenne olikin ihan eri luokkaa kuin aiemmissa paikoissa. Rinteet olivat melko jyrkkiä ja ilma kuuma, joten pelkästä kävelystäkin sai hyvin hien pintaan. 

Ylhäältä oli upeat näkymät ja siellä vierähtikin pitkä tovi vain ihmettelemässä maisemia. Suosittelen tätä lämpimästi kaikille Losissa kävelijöille. Kannattaa ottaa paljon vettä mukaan, koska siellä saa kulutettua helposti tunnin jos toisenkin jos kävellen liikkuu.

Kannattaa myös pysyä niillä valmiilla poluilla. Lähdimme jonkun pienen porukan jalanjäljissä sellaiselle pienelle oikopolulle, joka osoittautui todella haastavaksi! Se oli melkein suoraa jyrkkää pudotusta ja jokaisen jalanliikkeen sai miettiä tarkoin.

When we were in Los Angeles, we went hiking to Runyon Canyon. The view was awesome from the top. You’ll get a great workout too while climbing there. 

Kommentit (11)
  1. Kuinka upeita kuvia! Noissa maisemissa todellakin jaksais treenailla.:D

  2. Vau mitä kuvia! Löysin blogisi vasta kun muutit MyCosmoon, ja onneksi siirryit, on nimittäin sen verran kivaa sisältöä 🙂 Olen lähdössä itse ensi syksyksi vaihto-opiskelijaksi Los Angelesiin niin näiden reissupostaustesi avulla voi jo vähän fiilistellä etukäteen Kalifornian tunnelmia!

    1. Kiitos!! 🙂 Oiii, sulla tulee ihan mieletön vuosi!!! Hitsi oon melkein kade 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *