Ruokahaaste

Sain jonkin aikaa sitten Viiviltä haasteen kuvata kaikki viikon aikana valmistamani ruoka-annokset.
Tein poikkeuksellisen vähän ruokaa kotona, joten otin vapauden kuvata myös pari aamiaista sekä työruokia ja kouluruokia. Nämä tulevat nyt satunnaisessa järjestyksessä. Ja jos joku ei nyt ymmärtänyt, nämä eivät ole kaikki mitä olen viikon aikana syönyt, satunnaisia annoksia vain!

ravitseva aamupala 
Lämmin ruoka, salaatti ja ruisleipä työeväinä
Hunajamelonia, kasviksia, perunaa sekä paneroitua kuhaa koulussa
Lohta, hunajaporkkanoita, lammaspullia sekä salaattia töissä. Juomana sodavesi.
Aamiainen pääsiäisenä, kun kaapit ammottivat tyhjyyttään
Yksi harvoista valmistamistani aterioista, salaattia ja lihapullia. Lihapullissa vain jauhelihaa ja mausteita. Pysyvät hyvin kasassa noinkin.
Edellisen päivän lihapulla- ja aurajuustojämät täysjyväpastalla ja avokadolla
Aamusalin jälkeen poronkäristystä, perunamuussia, kasviksia, puolukkahilloa ja salaattia. Juomina vesi ja piimä.
Kasvispataa, pastaa ja jotain kinkkukastiketta. Juomina piimä ja vesi.
Kanaa, riisiä, salaattia ja jälkiruokana mangojuoma
Salaattivälipalaa töissä
Tandoorikanaa basmatiriisillä ja salaattia

Loppukevennykseksi vielä ihan muuta asiaa. Törmäsin ihanaan artikkeliin onnellisista ihmisistä ja siitä, mitä he tekevät ollakseen onnellisia. Siinä oli vielä itsellänikin monia kohtia, mistä voin ottaa opikseni. Erityisesti minulle kolahti kohta ”Älä hermostu pienistä asioista”, jossa kehotettiin kysymään itseltäsi: ”Onko tällä mitään väliä vuoden päästä?”. Sen kysyminen laittaa mukavasti asiat mittakaavaan. Tästä pääset lukemaan sen.

Voikaa hyvin! 🙂

Kommentit (18)
  1. Huippu juttu tuo onnellisuudesta kirjotettu juttu/linkki! Tommosista tulee hyvä mieli ja laittaa miettimään omaa käytöstään!Hei etkös maininnut että olet lopettanut tupakanpolton?Voisitko kirjoittaa kuinka se on onnistunut vai oletko jo siitä kirjoittanut?Tahdon voima on mulla kovilla, joten on mukava kuulla tarinoita kuinka on voittanut halunsa, oli se sitten ruuan tai tupakan suhteen ja antanut tahdon voiman valloittaa!-T-

    1. Hei! Olen kirjoittanut siitä aikaisemmin tällaisen postauksen http://startlivingyourbestlife.blogspot.fi/2012/10/tupakoinnin-lopettami…ä lopettamiseen! Se vaatii vain sen, että päättää tehdä muutoksen ja pysyä siinä. 🙂

  2. Se olin minä! 😀 Ja tein taas sen perusvirheen, että seminälkäisenä aloin katsomaan ruokakuvia… Onneks on tällä kertaa oma ruoka jo liedellä 🙂 Hyvältä näyttää! (Ja mäkin otin vapauksia ja kuvasin myös muita eväitä, muuten olisi ollut seitsemän kuvaa keitosta :D)

    1. No niiin olitkin!! :)Korjasin nyt tuon tekstin 😉 Joo sulta mä varastinkin ton idean 😀 Kun olisi muuten ollut aika vähän ruokia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *