Ruokarytmi takaisin ruotuun

DSC_7339.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Valio

Intiaanikesää ovat ennustelleet. Jotenkin ehdin jo olettaa kesän olevan ohi, mutta ainakin vielä tänään pääsi makoilemaan parvekkeella kirjan kanssa. En todellakaan valita! Kesäiset ilmat saavat jatkua vielä ihan mielellään. Tämä vuodenaika kuitenkin tarkoittaa allekirjoittaneelle sitä, että elämäntapoja viilataan taas vähän terveellisemmäksi. Raskaiden grilliherkkujen jälkeen kroppa kaipaa jotain raikkaampaa ja ravitsevampaa. 

Omalla kohdalla syksyllä on tarpeellista tehdä myös pientä ruokarytmin tarkistelua. Olen saattanut kesällä vedellä koko päivän pelkän aamupalan voimin, ja illalla syödä pienen perheen edestä. Nyt olen kuitenkin parhaani mukaan palannut 3-4 tunnin välein syömiseen ja olo on paljon parempi. Se on jännä, miten sen aina vain unohtaa. Ja kun on tottunut sellaiseen huonoon rytmiin, ei oikein ole nälkäkään niin usein.

Tähän auttaa helpot ja nopeasti valmistuvat välipalat, joita on jääkaapissa aina valmiina. Valion Lumo-rahkassa on myös proteiinia, joten se sopii hyvin pikkunälän sammutamiseen. Sen voi tuunata esimerkiksi hedelmillä tai marjoilla. Oma lempiyhdistelmä on marjat ja chian siemenet. Se on sopivan raikas sellaiseen hetkeen, kun ei oikeastaan tee mieli mitään isoa ruoka-annosta. 

After a few months of eating really bad, I’m craving healthy food. The best way to make sure you eat often enough, is to keep easy and healthy snacks in the fridge.

DSC_7444.jpg

DSC_7329.jpg

DSC_7307.jpg

DSC_7327.jpg

DSC_7355.jpg

TallennaTallenna

Kommentit (2)
  1. Liljaaaaaaaa
    5.9.2016, 17:54

    Eikä! Mä oon jo lukenut sun NY vinkkejä ja nyt oot vielä menossa Floridaan!! Oon lähdössä mieheni kakssa joulukuussa reissuun ja ollaan menossa juurikin noihin kahteen paikkaan. Mihin Floridassa ootte menossa? Kirjoita pliis postaus matkasuunnitelmistasi 🙂

    1. Vielä ei liikaa suunnnitelmia ole, mutta 6 viikkoa olisi tarkoitus olla! Tulossa siis varmasti paljon vinkkejä sieltäkin 🙂 asutaan tampan lähellä ja reissaillaan varmaan autolla ympäriinsä! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *