Ruokarytmin pelastajat

DSC_0183.jpg

*Kaupallinenyhteistyö: Elovena

Köpiksessä tuli vähän kohdeltua kaltoin vartaloa, sillä ruokailujen väli venyi todella pitkäksi joka päivä. Sanoinkin viikonlopun jäljiltä ystävälleni, että suhtaudun kehooni nykyään kuin hyvään ystävään ja tuollaisien päivien jälkeen minulla on paha mieli ja huono omatunto siitä, että olen laiminlyönyt sitä. 

Onneksi hyvä olo on mahdollista saada takaisin kehoon parilla ihan helpolla niksillä ja heti sunnuntaina oloni olikin jo normaali. Turvotus, tukkoinen & vetämätön olo ja huimaavat olotilat lähtevät kaikki sillä, että muistaa juoda vettä, syödä hyvin, ja tarpeeksi usein. En viihdy mitenkään erityisen hyvin keittiössä, joten useasti ruokaileminen vaatii pientä suunnittelua. 

Jos tekee lounaalla jo hiukan isomman satsin ruokaa valmiiksi, ei tarvitse kokoajan olla laittamassa uutta annosta. Kun lähden kaupungille tai muille asioille, varmistan aina että laukussa on jotain evästä mukana. Usein nimittäin asioiden hoitamiseen menee useampi tunti, enkä halua löytää itseäni siitä tilanteesta, että etsin kiukkuisena jotain välipalaa. Enkä myöskään halua löytää itseäni suklaapatukka kourassa vain sen takia että verensokerit ovat tipahtaneet alas. 

Viimeaikoina olen pitänyt laukussa näitä Elovenan kauraisia ja hedelmäisiä välipalapatukoita. Ne ovat pelastaneet jo monet verensokerin heittelyt. Uusi kikkani on myös se, että syön patukan ennen kauppaan lähtöä. Nälkäisenä tulee nimittäin tehtyä kaupassa välillä vähän hölmöjä valintoja. Pastaa, pikaruokaa, jotain nopeaa ja täyttävää ja ehkäpä vielä jotain makeaa jälkiruoaksi. Kun pahin nälkä on sivuutettu, voi keskittyä ostamaan vähän parempia ruoka-aineita.

Nyt olisi luvassa myös lukija-arvonta, jossa voit voittaa 40 euron arvoisen tuotepalkinnon Elovenalta. Voit osallistua arvontaan kertomalla kommenttiboksissa, millaisina hetkinä kaipaat eniten välipalaa? Elovena ottaa voittajaan yhteyttä suoraan sähköpostitse ja osallistumisaikaa on 22.6. saakka!

DSC_0164.jpg

DSC_0165.jpg

DSC_0163.jpg

DSC_0186.jpg

DSC_0179.jpg

dsc_9721_copy_0.jpg

Kommentit (118)
  1. Syön aamiaisen arkisin klo 7 tienoilla ja lounaan töissä vasta 12:30, joten siinä välissä on yleensä saatava jotakin välipalaa.

  2. Kun työpäivä venyy pitkäksi, tekisi mieli jotain pientä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *