Salilla vihdoin, huonolla menestyksellä

Olen ollut nyt sellaisessa ärsyttävässä "pikkuflunssassa" jo pari viikkoa. Tänään olo oli jo kuitenkin parempi, joten päätin vihdoin lähteä salille. Olin eilen sellaisessa inbody720-mittauksessa, josta sain vielä hurjasti lisämotivaatiota treenaamiseen.
Tuloksien perusteella lihasta saisi tulla lisää, varsinkin keskivartaloon ja alakroppaan. Sitä lähdetäänkin hakemaan nyt oikein toden teolla! :) Kävin mittauksessa olympiastadionilla, voin suositella lämpimästi. Maksoi 40€, mikä on paljon, mutta se oli sen arvoista. Minulle selvisi myös että olen 2,5cm lyhyempi kuin luulin :D

Salitreeni jäi kuitenkin tänään todella vaisuksi kovan pääkivun takia. Oli tarkoitus tehdä sellainen jalkapäivä postaus, mitä oli toivottu, mutta se saa jäädä nyt toiselle päivälle. Välillä urheilu auttaa todella hyvin päänsärkyyn, tällä kertaa se vain paheni. Silloin on hyvä kuunnella kehoa ja siirtää treeni toiselle päivälle.

Jotain positiivista aamusta löytyi silti. Olin nimittäin ensimmäistä kertaa uudella salillani ja se vaikuttaa todella hyvältä! Teen siitä varmasti vielä laajemman postauksen joku päivä. Ilmapiiri oli ihanan positiivinen ja henkilökunta mukavaa.

Minkälaisia tavoitteita teillä on kroppanne suhteen? Olisi kiva kuulla.

Minulla se on ensisijaisesti pakaroiden ja reisilihasten metsästys, joka alkaa nyt kunnolla! Alkutilanne 16.1.2012.

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Hei! seuraan blogiasi ja halusin kysyä, vaikka se nyt ei perjaatteessa liity tähän postaukseen.. Mutta siis kysymys oli että ootko ikinä kokeillut mitään rasvanpoltto lääkkeitä tai ateriankorvikkeita joita myydän esim fitnestukussa? Jos olet kokeillut tai tiedät jonkin kokeilleen pystytkö suosittelemaan niiden kokeilua? Ihan tässä siltä pohjalta kysyn kun mietin, että kokeilisinko :)

Elisa (Ei varmistettu)

Moikka! Olen joskus kokeillut, kun en oikein tiennyt vielä ravintoasioista mitään. En suosittelisi ateriankorvikkeita kenellekään. Mielummin tekee niitä muutoksia siinä normaalissa ruokavaliossa. Ateriankorvikkeet tai rasvanpolttopillerit eivät tue elämäntapamuutosta millään tavalla. Tämä siis tietysti vain minun mielipiteeni, en sano että se on "oikein" :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta :)

Elisa (Ei varmistettu)

De nada :)

Janski (Ei varmistettu)

Mulla on nyt kesään mentäessä tavoitteena enemmänkin rasvanpolttoa että vähän laihtuis ja kiinteytyis :) tietty myös lihaskuntoa teen, siitä kumminki tykkään enemmän! :D syksyllä aattelin enemmän lihasta alkaa kasvattamaan, ja sitten taas alkuvuodesta rasvoja pois, niin ollaan kesällä timminä :)

Elisa (Ei varmistettu)

Sounds like a plan! :) Tsemppiä tavoitteisiin Janski!!

Rimma (Ei varmistettu)

Täällä metsästetään kadonnutta vyötäröä ja pyöreämpää peräsintä. Harmittaa, kun syksyllä treenit jäi remontin vuoksi tauolle ja sitten kun olisi nyt ollut loppuvuodesta aikaa, niin käsi on vihoitellut kohta kaksi kuukautta, eikä puhettakaan, että saisin mennä salille. Niin ja sama juttu tuon flunssan suhteen täällä! Tulisi edes kunnolla päälle ja menis hus pois!Koitahan parannella rauhassa ja hyvä, että kuuntelit kroppaa (:

Elisa (Ei varmistettu)

Joo siis juuri tuota tänään päivittelin salin vastaanottovirkailijan kanssa! Hän totesi myös, että olisi parempi, että tulisi se kuume pariksi päiväksi ja tappaisi kaikki pöpöt. Olen ihan samaa mieltä. TUntuu, että tällaista miniflunssaa on nyt erityisen paljon liikkeellä. Harmi tuo sinun kätesi, nuo on todella inhottavia juttuja! Varsinkin kun usein kestää todella kauan, ennen kun saa treenata. Tsemppiä kuitenkin sen tiimalasivartalon metsästykseen! :)) Kiitos!

Anonymous (Ei varmistettu)

Kuten mainittu jo aiemmin niin tavoitteena ois tosiaan olla vielä paremmassa kunnossa ku viime kesänä! Haaveilen sixpackista (if you can dream it you can do it!) ja oon nyt ottanu kunnon vatsatreenit ohjelmaan.Nyt treenaan sekä kuntosalia (3-5krt/vk) että poltan maltilla rasvaa juoksemalla/käymällä jumpissa/hiihtämällä...(4-6krt/vk)Huhtikuun puolivälissä puhdistan ruokavalioni täysin viikonloppukarkeista ja muusta ylimääräisestä, että saan tosiaan sen ongelmakohtani päkin erottumaan (muut lihakset piirtyykin jo mukavasti). OIshan se mahtavaa!!!!ps.tsemppiä beban kasvatukseen, takuulla onnistut! Ite oon huomannu aika nopsaan kehitystä omassa alakropassa. Nykyään se on mun ylpeyden aihe! :D annina

Elisa (Ei varmistettu)

Hei kiitos Annina! Hyvä tsemppi!Ja aivan varmasti saat tuolla päättäväisyyden määrällä sen sixpackin esiin jo ennen biitsikelejä ;) Kuulostaa erittäin hyvältä!

Essi (Ei varmistettu)

Mäki oon vuosi sitten käyny tuossa inbody-mittauksessa! Muistan kyllä et sillon oli melkoinen motivaatiopiikki kun pisti jääkaapin oveen. Lihasmassaa oli saatava huomattavasti lisää, kun tulos oli alhaisempi kuin keskimäärin. Pitäs varmaan käydä nyt uudestaan kun on vuosi kulutunut ja aika ahkerasti on tullu treenailtua. Näkis vähän, että onko ollu mitään hyötyä. Kiitos muistutuksesta! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo!! Todellakin. Kävin isäni kanssa, kun ostimme sille sen isänpäivälahjaksi siskon kanssa. Ja siinä kun kävimme sen tuloksia läpi alkoi mua kiinnostaa niin paljon, että oli pakko mennä itsekin :DAion mennä kesällä uudestaan, toivoen tietty että tulokset ovat parantuneet huimasti! Sulla ainakin varmasti on!! :)

HerminiCa (Ei varmistettu)

Mun omat treenitavoitteet on nyt siinä että saisi tosiaan näkymään paremmin lihasta keskikroppaan ja bebaa ja etureisiä isommiksi, rasvaa poltettua pois hieman ja tietenkin sevtärkein eli että saan pidettyä polvikivut jatkossakin poissa, ranteita vahvistettua jottei ne enää kipuile ja ylläpidettyä notkeutta :)http://lolimte.blogspot.com

Elisa (Ei varmistettu)

Kuulostaa erittäin hyvälle! Samoja tavoitteta siis kuin täälläkin :) Tsemppiä treeneihin HerminiCa!!

Anonymous (Ei varmistettu)

Täällä ois hakusessa timmi vatsa (joka aika timmi jo onkin!! Jee!) ja pepun kiinteytystä :) Vähä niinku ois ylimäärästä pakaroiden alla olevinaan niin niille kyytiä! Ja omat jalkalihakset on aika heikossa kunnossa, joten yleisesti lihasvoiman kasvatus on tavoite =) Äsken juuri kaverin kanssa tehtiin jalkareeni ja ai että tuntuu hyvälle vaikka kirosanoja lenteli pusatessa ;D Tsemppiä treenailuun ja tavoitteiden saavuttamiseen, kiitos ihanasta blogista!Annina

Elisa (Ei varmistettu)

Vitsi oon ihan kateellinen tosta sun jalkatreenistä :'D Just tollasta odotin tänään, ja sitten jouduin luovuttamaan. No, ainakin seuraavalla kerralla on motivaatio ihan tapissaan! Tsemppiä sullekin! Kiitos itsellesi! :)

ALEXA (Ei varmistettu)

Mulla on kiinteytyminen, ei missään nimessä laihtuminen. Lisää lihasta rasvan tilalle:-)! Ja tää on kyllä mahtavasti lähtenyt käyntiin, tosin saattaa johtua siitä että olen aina urheillut ja syönyt terveellisesti eli muutos entiseen ei ole dramaattinen:) Takataskusta löytyi myös Jutta Gustafsberg in tekemä treeniohjelma viime vuodelle (mikä parin kuukauden jälkeen vaan jäi kun oli remontista ym. niin hirveä stressi) mitä voin nyt salitreenejen yhteydessä toteuttaa:) Niin hyvä fiilis että huhhu ja kunnon tsemppi päällä! Tsemppia sinnekin<3xx

Elisa (Ei varmistettu)

Moi Alexa,Vitsi miten hyvä fiilis kommentistasi pursuaa! Ihan loistava asenne :) Hyviä treenejä sulle! Kiitos <3

Nea-Veera Koikkalainen (Ei varmistettu)

Seuraan blogiasi ja on ihan pakko sanoa, että sulla on aivan mahtavia kuvia ja hyviä postauksia täällä, tosi hyvin tehty blogi!:)Mitä omaan treenaamiseeni tulee, oon jostain syystä aina karsastanut saliharjoittelua, tuntuu jotenkin vaikealta lähteä yksin nyhväämään salille ja muutenkin rakastan ulkoilun yhdistämistä treenaamiseen. Pääasiassa siis juoksen, myös uin, hiihdän ja siinä sivussa ohjatut bodypumpit sun muut. Tämän hetken tavoitteena olisi rasvanpoltto ja kevään puolimaraton-kunnon metsästys; viime syksynä kun tuli pidempi tauko treenaamiseen ylikunnon takia. Itse kun oon tällainen juoksufriikki niin ihan mielenkiinnosta kysyn, että minkälainen sun viikko-treeni yleensä on, käytkö lähinnä salilla vai mahtuuko mukaan myös juoksulenkkejä? Treenaamisen iloa!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei Nea-Veera!Kiitos kommentistasi :)Kuulostaa oikein hyviltä nuo tavoitteesi! Viikkooni mahtuu mukaan myös juoksulenkkejä, mutta ei kovin montaa. Yleensä käyn 1 pitkällä kävelyllä TAI noin puolen tunnin juoksulenkillä. Juoksua ja kävelyä harrastan juuri tuon ulkoilman takia. Jotenkin siinä tuntee olevansa osa tätä luontoa, ja muutenkin tulee ihan älyttömän hyvä fiilis. Minulla ei kuitenkaan ole rasvanpoltto tavoitteena, joten en viitsi montaa lenkkiä viikossa juokse, etten mene ihan rimpulaksi :D Treeni-iloa myös sinulle Nea-Veera! :) Ja tsemppiä puolimaratoonin harjoitteluun!

fantasmagorical (Ei varmistettu)

mun vartalotyypillä rasva kerääntyy nimenomaan keskivartaloon (ja kasvoihin), joten jos vain saisi paikallisesti rasvaa poltettua niin olis Tosi Kiva! :D valitettavasti se tuppaa lähteä muualtakin, joten peppuun ja reisiin tarttis saada myös enemmän lihasta tasapainottamaan vartaloa. hartiat mulle on suotu ja vaikka kaikki raajat on hoikkia, niin käsivarsiin ja yläkroppaan saan pienemmällä työllä lihasta ja kokoa lisää. ei muuta kuin jatkamaan niitä pirun askelkyykkyjä, jalkaprässiä sun muita! samoin vatsalihaksia, niin että sais vatsan litteeksi. miten musta vaan tuntuu että vaikka se olisi aamuisin litteä, ei tartte syödä ku aamupuuro ja juoda vedet & kahvit siihen päälle niin taas pömpöttää! :D jumppasin koko viime syksyn kotona ja tein lenkkejä, mutta nyt olen kuukauden päivät käyny lähes päivittäin salilla ja kroppa on jo alkanut vähän muokkautua. otin myös "ennen" -kuvat, ja varmaan tarttis taas ottaa välivaihekuvaa, jotta huomaa sitten kehityksen. muutenkin "ennen" ja "jälkeen" -kuvia on tosi kiva katsoa, ne jos jotku inspiroi!:) ensi viikolla sitten kehonkoostumusmittaus ja pt:n kanssa treenit, en malta odottaa! nyt kuitenkin täälläkin lepoa et saa flunssan pois, sitä tuntuu olevan liikkeellä. pikaisia paranemisia:)

Elisa (Ei varmistettu)

Tuli mieleen, ootko kokeillut tuleeko "pömpötys" myös esimerkiksi munakkaalla tai rahka-aamupalalla? Olen nimittäis itse kärsinyt tuosta "pömppö"mahasta vuosia, kunnes tajusin, että proteiinipitoisista ruoista sitä ei tule! Suosittelen kokeilemaan :) Ja tosiaan, nuo ennen&jälkeen kuvat ovat ihan parhaita motivaattoreita, kuin myös mittanauha-muutokset! Tsemppiä tavoitteisiin!:)

fantasmagorical (Ei varmistettu)

eihän se tuu, musta tuntuu että mun vatsa reagoi kaikkiin maito- ja viljatuotteisiin pömpötyksellä. :D syön siis maitorahkanikin laktoosittomina. oon pitänyt puuron ruokavaliossa mukana lähinnä siksi, että saan tarpeeksi kuituja ja vatsa toimii... mulla on aina ollut vatsan toimimisen kanssa ongelmia, ja etenki viimiset kaks vuotta ruokavalioni muututtua proteiinipitoseksi. oon ajatellut että pien pömpötys on pienempi paha kuin se ummetusvatsa ja sen tuoma stressi:D sit täytyy vaan suunnata kesällä rannalle ilman aamupuuroa, syödä se vaikka lounaaksi!;D mutta kasviksia&hedelmiä lisäämällä tuntuu että ruuansulatus on paremmalla tolalla... toivon mukaan jonain päivänä löydän täydellisen balanssin siihen:)

Kirsikka (Ei varmistettu)

Kannattaa ehdottomasti kokeilla tuota vilja- ja maitojuttuista luopumista hetkeksi. Mulla oli ennen aina semmonen raskausmaha, kiinteä kova pallo, ja kipu sen mukainen. Sitten todettiin vilja-allergia, ja kaikkien viljatuotteiden pois jättäminen helpotti vähän. Nyt oon ollu pari kuukautta lisäksi täysin maidoton, ja litteä masu on näkyvissä pitkästä aikaa moneen vuoteen :) Laihtumisesta ei oo kyse, vaan se älytön turvotus vaan on kadonnu.

Kirsikka (Ei varmistettu)

Niin ja joo, mun on pakko käyttää kuituvalmistetta (apteekista), että maha toimii... kuituja tulee lähinnä kasviksista/hedelmistä, soijarouheesta, pavuista... Mutta kivempi silti ottaa lusikallinen tekokuitua kuin olla maha kipiänä kaiken aikaa :)

Anneli (Ei varmistettu)

Heh, mua nauratti toi "tekokuitu".. :D Kannattaa kokeilla pellavansiemenlimaa ja kuulemma myös psylliumjauhe skulaa hyvin! Toi pellavansiemen ainakin pistää ruuansulatuksen liikkeelle, siis hyvässä mielessä :) Itse tykkään syödä illalla tai aamulla, ja liottaa jopa 12 h paketissa mainitun 1 h:n sijaan. Suosittelen! Ihmeaine!

Elisa (Ei varmistettu)

Ihanaa kun jelppaatte toinen tosianne täällä! Tässä oli hyviä vinkkejä myös mulle! Joten kiitos :)

Kirsikka (Ei varmistettu)

Minkä verran päivässä syöt pellavansiemeniä? Onko niissä sitä jotain myrkkyä, vai lähteekö se tuolla liottamisella just pois? Vai miten se meni :) Ois varmasti ihan hyvä vaihtoehto noille apteekin tekokuiduille :D

fantasmagorical (Ei varmistettu)

jep oon miettinyt kokeeeks luopua vilja- ja maitotuotteista hetkeksi, katsoa miten se vaikuttaa. pellavansiemenlimaa oon jo kokeillut (ei toiminut omalla kohdalla, en sitten tiedä enkö juonu sitä tarpeeksi vai mistä johtui?), mutta josko koittaisin tuota kuituvalmistetta sitten seuraavaks! tai psylliumjauhetta, mitä lie onkaan! :D onko sulla joku tietty merkki ollut käytössä? ja joo kiitos vinkeistä, kaikki otetaan ilolla vastaan!:)

Anneli (Ei varmistettu)

Noin ruokalusikallinen sitä pellavansiementä kannattaa ottaa. Itse otin alussa aamuin illoin. Siinä voi kestää hetki, ennen kuin ruuansulatus lähtee toimimaan normaalisti ja siiten huomaa paljonko kannattaa sitä ottaa ja mikä on paras ajankohta. Mulla meni ainakin viikko ennen kuin olo alkoi tuntua jotenkin "normaalilta". :D Se voi olla alussa vähän ällöttävää, mutta mä ainakin kelasin sen niin, että mielummin sitä kuin jotain kuutioitua kasvikuitua tai jotain keinotekoista. Toinen mikä mua jeesii on pelkistä kauraleseistä tehty mikropuuro aamuisin :) Muutenkin oon vaihtanut muut viljat pääosin kauraan ja rukiiseen, vehnäleseet kauraleseisiin yms. :) Ja samoin huomaan että kun vettä vaan jaksaa ahkerasti litkiä yli 2 litraa päivässä (esim. aamusta heti puol litraa) niin johan toimii!Yksi mitä kokeilin joskus on 30 day Colon Cleanse tabletit, mutta ne on joillekin vähän tujua tavaraa ja lisäksi keinotekoisesti kasattu paketti, joka käytännössä sisältää mm. magnesiumia ja pintakäsittelyaineita. Noita voi siis kyllä hyvin syödä vaikka kuukauden kuurin aina välillä tai ihan putkeenkin jos itselle vaan sopii, mulla se aiheutti jonkinlaista kuvotuksen tunnetta...https://www.terveysmarket.fi/tuoteryhmat/35-vatsan-ja-suoliston-hyvinvoi... Tällaista psylliumkuitua mulle on kehuttu, mutta yhtä lailla vois ostaa kaupasta psylliumia ja lisätä myslin sekaan/aamupuuroon, luulisin?Tässäpä nää mun vinkit, heh, kaikkea kokeiltu ;)

Anonymous (Ei varmistettu)

Kirsikka, ei oo mitään myrkkyjä, päinvastoin! Pellavansiemenen sisältämä liukoinen kuitu turpoaa liotettaessa, jolloin se halkaisee siemenen ja pääsee vaikuttamaan elimistössä, toisin kuin jos siementä ei liota. Musta tuntuu että tunti liotusta ei riitä, vaikka paketin kyljessä niin lukeekin. Toinen vaihtoehto olis pureskella siemenet hyvin, koska muuten ne menee iloisesti ruuansulatuksen läpi vaikuttamatta mihinkään.Pellavansiemen kuitupitoisuus on muuten purkin mukaan 40%, eli aika hurja määrä ;)

fantasmagorical (Ei varmistettu)

kiitos näistä, täytyy kokeilla!:)

Kirsikka (Ei varmistettu)

Kiitos paljon vinkeistä, täytyy kokeilla! :) Oon käyttäny Vi-Sibliniä ja kokenu hyväksi. Sen kanssa ei tuu sitä ongelmaa, että oma suolisto laiskistuu eikä suostu enää millekään, jos kuituvalmisteen käytön lopettaa.

Anonymous (Ei varmistettu)

Kesäksi kuntoon tottakai täällä myös! :D Oikeasti tämä mun projekti juurtaa alkunsa yli vuoden taakse, kun laihdutin noin 8-10kiloa.Oikeastaan muutin elämäntapani. Putsasin ruokavaliota pikkuhiljaa ja lisäsin liikuntaa, sekä aloin karsimaan usein harrastettua mässäystä ja juhlimista todella huomattavasti. Helppoahan se oli sitten kun vain sai kunnon tsempin päälle. :)Nyt oon käynyt elokuusta asti salilla, ja lihasta hankitaan :) Peppu ja vatsa erityisrääkissä, sekä muotoja olkapäihin ja käsiin muutenkin.Päätin aikoinaan, että kun pääsen lähelle tavoitepainoa alan käymään salilla. Nyt minua ei haittaa, kun painoni nousee. :D hyvä vaan. En olisi tajunnut tuota aikoinaan. En ole koskaan katunut päätöstäni tehdä elämäntaparemontti! Olen löytänyt niin rakkauden urheilua kohtaan että ihme pitää tapahtua että se sammuu!:) Kiitos motivoivasta ja hyvästä blogista, tätä on tosi kiva seurailla!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Todella inspiroiva kommentti! Kiitos siitä! Olet elävä esimerkki siitä, miten hyvän fiiliksen tuo elämäntaparemontti tuo tullessaan:) Toivottavasti joku lukijakin sai tsemppiä kommentistasi. Tsemppiä jatkoon! Niinhän se on, että ne tavoitteet kehittyvät oman kropan kehityksen mukaan. Ja hyvä niin :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Paljon rasvaprosenttisi oli?

Elisa (Ei varmistettu)

En viitsi sanoa sitä täällä! :) kuulemma oli ohan hyvä.

Sara (Ei varmistettu)

Mulla olis tavotteena saada lihasta muutama kilo lisää ja rasvaa lähtemään se pari kiloa kanssa. Vatsalihakset on se heikoin, eli niitä vaan pitää treenaa enemmän :D jos vaikka kesällä vähän vatsalihaksia näkyis ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Nyt kun aloittaa, niin ehtii hyvin saada vielä kesäksi vatsalihakset näkyviin! Mukavia treenejä! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Viimeinkin kesäkuntoon -projekti täälläkin! Tarkoitus on muuttaa ylimääräinen rasva lihakseksi, toivottavasti onnistuu! Lenkkeilyä, salia ja oikeanlainen ruokavalio, niin eiköhän jotain ala tapahtua kesään mennessä. Kiinteät reidet ja vatsalihakset näkyviin, siinä ois tavoitetta kerrakseen :) Kiitos inspiroivista päivityksistä ja muutenkin ihanasta blogista! :) Elisa

Elisa (Ei varmistettu)

Moikka kaima! Hyvältä kuulostaa tavoitteet! :) Aivan varmasti tapahtuu tuolla reseptillä!Tsemppiä treeneihin ja mukavaa kevään odotusta!:)

Anneli (Ei varmistettu)

Hyväntuulinen postaus! :) Oot niin hoikka, että tulokset onneksi näkyy nopeasti, ja sehän jos mikä jaksaa motivoida! Mutta kun oot sanonut ettet kaloreita laske, niin kannattaa ehkä kuitenkin vaikka viikon ajan laskea kalorit ja makroravinteet kokeeksi ja tsekata ettet vahingossa yritä kasvattaa bootya miinuksilla, koska sillon sais olla jo aika tarkka makrojen suhteen. :) Tsemppiä joka tapauksessa! Ps. Mulla on sama (ikuisuus)projekti, tosin peppua löytyy joka suhteessa vähän enemmän kuin esim. sulla, heheh... Mutta sitähän saakin naisella olla, eikös?! :D

Elisa (Ei varmistettu)

Todellakin saa ;) Juu, mulla onkin haasteena tuo lihaksen kasvattaminen. Tuntuu, että nykyään ruokavalio on niin yltiöterveellinen, että kaloreita on vaikea kunnon ruoalla saada täyteen! Erinomainen vinkki siis. Pitääkin heti alkaa tarkastella. Ei ne lihakset mistään tyhjästä ilmesty ;)

Anonymous (Ei varmistettu)

Heippa!Itelläni iski halu palata kuntoon lokakuussa, mutta vaikka treenejä on lisätty ruokavalioni on aika huolimaton. Kestän päivän, pari niin että en syö suklaata tai hirveen määrän hiilareita mut sitten sorrun, ja kaikki alkaa alusta. Tämän takia en oo päässyt kehon muokkaamisessa eteenpäin, vaikka uskon että lihakset on kasvanut tuolla rasvan alla näiden kuukausien aikana.Minulla on tavoitteena ottaa ensinnäkin itsestäni niskasta kiinni ja aloittaa se terveellinen ruokavalio ilman suuria suklaa-annoksia, pastaa, ja vaaleeta leipää. Suurimmat ongelmani ovat jenkkakahvat pepun yläpuolella, ja alavatsa. Haluaisin myös ohuemmat sääret ja ohuemmat mutta lihaksikkaammat kädet tuolla kainalon vieressä:DKiva tunne kirjottaa nää vihdoin. Tuntuu jotenkin et nyt se on sitten sanottu, ja pakko rupee hommiin.Tsemppiä treenaamiseen! Kiitos ihanasta blogista!-Anna

Elisa (Ei varmistettu)

Mulla oli mennyt ihan ohi tämä kommentti! Mutta toi on ihan totta, että kun kirjoittaa ylös tai kertoo jollekin tavoitteistaan, tuntuu juuri siltä että nyt se on sitten toteutettava :D Hyvältä kuulostaa tavoitteesi! Tsemppiä myös sulle Anna, ja hyvää kevään odotusta!! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Hei, aluksi rakastan blogiasi - sellanen motivaattori ja inspiraation lähde! Keep up the good work ;) Kävin itse marraskuussa Inbody mittauksessa, ja muutamat lukemat yllättivät. Etenkin viskeraalisen rasvan lukema jäi vaivaamaan. Olen suhteellisen timmi, mutta ylimääräisen rasvan haluaisin pois lihasten tieltä - tiedän etten ole kaukana tavoitteista.. Nyt pyrin kiinteyttää käsiä, etenkin ojentajia, ja polttaa rasvaa. En halaisi enempää lihasta, vaan päästä rasvasta eroon. (rasvaprosentti tuollon 23, joten olisi mahtavaa aada se sinne 16-20-alueelle.)Olen super aktiivinen, käyn salilla väh. 5x/vkossa ja syönpääasiallisesti terveellisesti, vhh ja vältän punaista lihaa, kovia rasvoja ja alkoholia, silti tuntuu että rasva ei pala.. Mikäköhän tähän avuksi ? Jalat ovat oikeestaan hyvässä kunnossa, vaikken niitä erikseen treenaa, juoksen ja käytän salilla crosstraineria - näistä voi olla hyötyä jalkojen muokkauksessa - toimii mulle!Voimia ja jaksamisia, toiv paranet flunssasta!Emilia :)

Elisa (Ei varmistettu)

Moikka Emilia, Vaikea sanoa näin tietokoneen välityksellä, mikä olisi vikana. Nukutko ja juotko vettä tarpeeksi? Nämä ovat yllättävän tärkeitä asioita painonhallinnassa. Musta tuntuu, että joudun tekemään aika isoilla painoilla, jotta saan lihakset kasvamaan. Rasvaa kun ei ole oikeastaan poltettavana jaloissa. :)Kiitos & tsemppiä tavoitteisiin!! :)

emski (Ei varmistettu)

Moikka!Hei semmosta, että mistä nuo kengät ja juomapullo on? :) Osaisitko kertoa eri urheiluvaatteita myyviä kauppoja/sivustoja? Tiedän stadiumin.. Sitten perus ketjut hm,gina,zalando,spartoo,hobbyhall, anttila yms. Mutta sattuisitko tietämään jotain muita, isoja ja pienempiäkin? Jotenkin en löydä googlettamallakaan. Kiitos jo valmiiksi avusta :)

Elisa (Ei varmistettu)

Moikka emski! Kengät on niken ja jo pari vuotta vanhat. Ostin ne silloin Top sportista. Pullo on puman, niitä löytyy varmasti eri urheiluliikkeistä. En tiedä missäpäin asut, mutta ainakin Stockalla on hyviä urheiluvaatteita, ja sitten juuri Top sport ja Intersport. Vantaalla on myös Budget sport, jossa on edullisia vaatteita. :)

Anonymous (Ei varmistettu)

tavoitteena olisi saada vielä muutama kilo pudotettua ja lihasta sais tietty tulla lisää;) salilla aloin ahkerammin käymään viime elokuussa ja 7 kiloa on jo karissut vaikka alkupainokin oli ihan normaalipainon puolella. viime syksyn haaste oli combattiin ja steppiin uskaltaminen ja oon käynytkin niissä ahkerasti vaikka ekoilla tunneilla oli semmonen kuolema olo:D ihanaa kuinka huomaa koko ajan jaksavansa enemmän. tän vuoden eka haaste oli uskaltautua pumppiin ja eilen kävin sit ekaa kertaa ja se oli ihan mahtavaa! nyt vaan tavoitteet ylös ja ahkerasti salille ja jumppiin niin kesällä on varmasti hyvässä kunnossa;)

Pages

Kommentoi