Salitreenin parissa taas

Hip hurraa,

Sain itseni tänään salille taas pitkästä aikaa. Tarkoituksena oli hiukan himmailla ja tehdä suht pienillä painoilla, kun on ollut niin pitkä tauko. Melko poikki olin kuitenkin treenin jälkeen, eikä tullut yhtään sellaista energistä oloa mitä hiukan odotin. Olo oli entistä nuutuneempi salilta lähtiessä. Onko muilla ollut samoja ongelmia pitkän tauon jälkeen?

Yritän kuitenkin olla lannistumatta ja suuntaan huomenna uudestaan salille, toivottavasti paremmalla menestyksellä! Kaipaan niin kovasti sitä jokapäiväistä energiaa, mitä urheilusta saa. Saattaa olla, että olen vain väsynyt viikonlopun työputken jälkeen. Välillä on vaikea erottaa sitä oikeaa väsymystä laiskuudesta ja saamattomuudesta.

Koululaisillahan on nyt hiihtoloma (minut mukaanlukien). Hiihto onkin ihan loistava urheilumuoto, vaikka nykyään harvat sitä tekee(?) Itsekään en ole vuosiin sitä tehnyt, koska minulla ei ole suksia. Olisi kiva jonain aurinkoisena päivänä pakata eväät matkaan ja lähteä hiihtämään! Rankkaa aerobista treeniä ja mieli kirkastuu kirpakassa pakkasilmassa.

Mukavaa viikkoa kaikille, lomalaisille ja työssä ahertaville! 🙂

Kommentit (27)
  1. Mä olen viime aikoina ollut jotenkin tavallsita väsyneempi. Treenit ei ole kulkenut ja tän aamun treenitkin jouduin perumaan kun tuli mutkia matkaan. Mutta hiihtäminen on ihanaa! Ite meen viikonloppuna aamusta kun lainaan kaverilta suksia:)

    1. Oi ihanaa! Toivottavasti on yhtä ihanat ilmat kun eilen! 🙂 Ja toivotaan, että energia löytyy taas vaikkapa sieltä hiihtoladulta 🙂

  2. paljon painat? =)

    1. En osaa sanoa =) sopivasti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *