SAN DIEGO SURFING

Yövyimme San Diegossa ensimmäisen yön Mission Beachilla. Montereyssä tapaamamme Aussi-pojat suosittelivat hostellia sieltä, joka oli ihan rannalla. Sattumalta kun saavuimme hostellille, olivat pojat siellä samaan aikaan. Voin suositella tätä kyllä lämpimästi muillekin. Sängyt tosin olivat todella huonot, mutta sijainti ja tunnelma mitä parhain. Hostellin nimi on Banana Bungalows ja hinta taisi olla n. 30 dollaria yöltä. 

Hostellissa oli iso terassi, johon kaikki kerääntyivät illalla nauttimaan muutaman kaljan ja ihailemaan upeaa auringonlaskua. Sovimme Aussi-kaverin, Cameronin kanssa, että heräämme aamulla aikaisin surffaamaan. Hän lupautui opettamaan minua. Viime kerrasta onkin jo muutama vuosi aikaa, eikä se ollut yhtään niin helppoa kuin muistin. 

Aallot olivat melko isoja ja ne breikkasivat todella nopealla tahdilla. Siinä ei saanut hetkeäkään levähtää, koska aaltoja tuli jatkuvalla syötöllä. Pääsin kuitenkin muutaman kerran ylös, koska minulla oli todella iso lauta. On se vain niin hauskaa puuhaa. Seuraavana päivänä olkapäät olivat ihan rikki! Parasta treeniä on tällainen, missä ei edes tajua urheilevansa. 

Cameron opetti myös muutaman asian virtauksista ja painotti, ettei veteen saa mennä yksikseen jos aallot eivät ole tuttuja. Tunsin piston sydämessäni, koska olen monet kerrat painellut yksikseni surffaamaan. Täällä meri käyttäytyy kuitenkin niin erilailla ja on paljon arvaamattomampi, joten pitää olla varovainen. Jos esimerkiksi joutuu sellaisen sivuttaisen virtauksen viemäksi, ei kannata yrittää uida pois siitä, koska sillä tavalla vain väsyttää itsensä. Kannattaa antaa virtauksen viedä mukanaaan niin että pääsee pois siitä ja sen jälkeen uida rantaan. 

Vedessä räpiköimisen jälkeen hengailimme rannalla koko päivän heitellen frisbeetä ja makoillen auringossa. 

Kommentit

Rena (Ei varmistettu)

Wow, you are really good in form, looks like it's wonderful there!

xx from Bavaria/Germany, Rena

www.dressedwithsoul.blogspot.de

Elisa (Ei varmistettu)

Thank you! I'm really enjoying :)

Minna (Ei varmistettu)

Vitsit kun tekee mieli surffille näitä kuvia katsellessa. Surffaus on kyllä kummallinen laji: yhtenä päivänä se onnistuu niin hyvin ja seuraavana tuntuu niin kuin olisi ensimmäistä kertaa laudalla! Ja todellakin käy päivän treenistä - ei kummakaan että surffipojat on aina niin hyväkroppaisia ;)

Elisa (Ei varmistettu)

No niinpä! Siis tuntui että koko seuraavan päivän olkapäät oli ihan pumpissa :D Ja se on niin päivästä ja aalloista kiinni että miten onnistuu. Joskus on tosi turhauttavaa kun ei osaa vielä oikein lukea noita aaltoja ja yrittää ihan jokaista:D

marjut (Ei varmistettu)

Apua! Noi maisemat! Ranta! Kokeilen kyllä itsekin surffausta heti kun pääsen ulkomaille:) tää postaus nimittäin vahvisti vaan mun matkakuumetta, sulla on varmasti tosi hauskaa:D

Elisa (Ei varmistettu)

Suosittelen! Mutta ota tosiaan mukaan joku joka on ainakin surffannut aiemmin :) Niin ei satu mitään! On täällä kyllä aika ihanaa :)

/Mariiia (Ei varmistettu)

Oi, mä rakastan surffausta. Tai en tiedä voiko sitä sanoa surffaukseksi kun niin harvoin pääsen sitä harrastamaan, että taidot ovat hieman ruosteessa. :D Missä sä olet aiemmin surffannut?
Ja hei mitkä bikinit sulla on näissä kuvissa? Tosi kivan näköiset takaa, kun on niin kapea tuo takakappale. :)
Ihanaa lomaa! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Mulla on sama :D Oon surffannut Marokossa ja Balilla parilla eri reissulla :) Noi bikinit on Triangl merkkiset. Se on Aussi brändi mutta netistä saa tilattua :)

nedo (Ei varmistettu)

Kukas mies hän on? Onko matkaromanssoi? :D ja ihana surffauspostaus!

Elisa (Ei varmistettu)

Hahaha, ei sentään! Ihan kaveri vain johon tutustuin reissussa :)

nedo (Ei varmistettu)

Ups. Tossa toisessa postauksessa kerroitkin et seurustelet. :D Ootko kauan seurustellut?

Elisa (Ei varmistettu)

Jep :) Viitisen vuotta olen seurustellut.

Kommentoi