SAN DIEGO SURFING

Yövyimme San Diegossa ensimmäisen yön Mission Beachilla. Montereyssä tapaamamme Aussi-pojat suosittelivat hostellia sieltä, joka oli ihan rannalla. Sattumalta kun saavuimme hostellille, olivat pojat siellä samaan aikaan. Voin suositella tätä kyllä lämpimästi muillekin. Sängyt tosin olivat todella huonot, mutta sijainti ja tunnelma mitä parhain. Hostellin nimi on Banana Bungalows ja hinta taisi olla n. 30 dollaria yöltä. 

Hostellissa oli iso terassi, johon kaikki kerääntyivät illalla nauttimaan muutaman kaljan ja ihailemaan upeaa auringonlaskua. Sovimme Aussi-kaverin, Cameronin kanssa, että heräämme aamulla aikaisin surffaamaan. Hän lupautui opettamaan minua. Viime kerrasta onkin jo muutama vuosi aikaa, eikä se ollut yhtään niin helppoa kuin muistin. 

Aallot olivat melko isoja ja ne breikkasivat todella nopealla tahdilla. Siinä ei saanut hetkeäkään levähtää, koska aaltoja tuli jatkuvalla syötöllä. Pääsin kuitenkin muutaman kerran ylös, koska minulla oli todella iso lauta. On se vain niin hauskaa puuhaa. Seuraavana päivänä olkapäät olivat ihan rikki! Parasta treeniä on tällainen, missä ei edes tajua urheilevansa. 

Cameron opetti myös muutaman asian virtauksista ja painotti, ettei veteen saa mennä yksikseen jos aallot eivät ole tuttuja. Tunsin piston sydämessäni, koska olen monet kerrat painellut yksikseni surffaamaan. Täällä meri käyttäytyy kuitenkin niin erilailla ja on paljon arvaamattomampi, joten pitää olla varovainen. Jos esimerkiksi joutuu sellaisen sivuttaisen virtauksen viemäksi, ei kannata yrittää uida pois siitä, koska sillä tavalla vain väsyttää itsensä. Kannattaa antaa virtauksen viedä mukanaaan niin että pääsee pois siitä ja sen jälkeen uida rantaan. 

Vedessä räpiköimisen jälkeen hengailimme rannalla koko päivän heitellen frisbeetä ja makoillen auringossa. 

Kommentit (12)
  1. Ups. Tossa toisessa postauksessa kerroitkin et seurustelet. 😀 Ootko kauan seurustellut?

    1. Jep 🙂 Viitisen vuotta olen seurustellut.

  2. Kukas mies hän on? Onko matkaromanssoi? 😀 ja ihana surffauspostaus!

    1. Hahaha, ei sentään! Ihan kaveri vain johon tutustuin reissussa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *