San Pedron keskusta

D8X_3465.jpg

Lähdimme eilen resort kylämme hoivista katselemaan vähän saaren ”keskustan” meininkiä. Värikkäitä taloja, seiniin maalattuja mainoksia, puisia säleikköaitoja, vapaana juoksevia koiria ja pyykkejä kuivumassa joka paikassa. Tunnelma oli täysin eri, verrattuna seesteiseen hotellialueeseemme ja hyvä niin! 

Rakastan aina ulkomailla kierrellä paikallisissa ruokakaupoissa, vaikka Suomessa vihaan sitä. On jotenkin mielenkiintoista nähdä pakkauksia, hintoja ja sitä mitä ihmiset koreihinsa keräävät. Täällä pienessä ruokakaupassa oli hyllytolkulla erilaisia hot sauceja. Maistoin yhtä ravintolassa ja hyvä etten pyörtynyt tulisuudesta. Vielä on hiukan matkaa tähän tasoon 😀

Paikalliset ovat olleet koko reissumme ajan todella ystävällisiä, ja tulee sellainen olo että heihin voi luottaa. Kaikki puhuvat hyvää englantia, sillä se on toinen virallinen kieli. En ole oikein edes kuullut vielä espanjaa, vaikka ajattelin että nyt on hyvä aika verestää omaa muistia sen suhteen. 

Säätiedote lupasi koko viikollemme sadetta, joten nämä aurinkoiset päivät ovat tuntuneet ihan mielettömiltä. Yöllä tulee aina vettä, mutta onkin ihana nukahtaa sateen ropinaan. Meillä on tällainen pieni mökki kuisteineen, jossa on iso parvi, jossa on sänky ja yksi makuuhuone/olohuone. Resortista on pitkät matkat joka paikkaan, joten vuokrasimme eilen golf-kärryn niiden taittamiseen. 

DSC_3035 copy.jpg

DSC_3044.jpg

DSC_3051 copy.jpgDSC_3046.jpg

DSC_3050.jpg

DSC_3053.jpg

DSC_3054 copy.jpg

DSC_3058.jpg

DSC_3062.jpg

Kommentit (4)
  1. Apua miten ihanat hameet teillä saran kanssa noissa kuvissa, mistä ne on?:) onko ne koska ostettu, mietin mahtaiskohan vielä löytyä kaupoilta!

    1. Lainasin omaani Saralta! Ne on ihania! Mun on h&m ja saran lindex. Löytyy vissiin ensi kuussa kaupoista 🙂

  2. Belizen ainut virallinen kieli on kylläkin englanti, vaikkakin monet puhuvat tai ymmärtävät sen lisäksi espanjaa. Itse en kertaakaan eri paikoissa Belizessä puhunut espanjaa. 🙂

    1. Ah no tää selittääkin 😀 taksikuski sanoi että kummatkin ovat virallisia, kun ihmettelimme miten kaikki puhuvat englantia. Ehkä espanja on toinen ”epävirallinen” kieli.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *