Sand dunes

huacachina1.jpg

Hiukset tuulesta ja matkustuksesta rastoilla, iho hiestä kiiltelevänä, matkustuseväiden turvottama kroppa ja kuumuudesta levinneet meikit. Niin voisi kuvata olotilaani näitä kuvia ottaessamme, mutta lopputuloksessa en kyllä kiinnitä lainkaan huomiota näihin asioihin. Olo oli niin epäviehättävä, että olin ensin sitä mieltä että parempi vain keskittyä maisemien kuvaamiseen. Onneksi poikaystäväni jaksoi maanitella minut myös kameran eteen, sillä kuvista tuli kivoimmat, mitä olemme ehkä koskaan ottaneet. Syynä on tietysti tämä upea miljöö. Aloin jo haaveilla, kuinka hienoa olisi ottaa aavikolla esimerkiksi hääkuvat. Myös yökuvaus olisi olut huikeaa tässä maisemassa. 

Kuvanottohetkestä on yhtäkkiä hurahtanut jo viikko ja maanantaina matkaammekin NEW YORKIIN! Olo on vähän sekava, samalla jännittynyt, odottava, haikea ja iloinen. Tuntuu jotenkin pelottavalta että tämä seikkailu on kohta ohi, mutta innolla silti odotan Helsinkiä, alkukesää ja kaikkien rakkaiden näkemistä. Viimeisiksi päiviksi ei ole vielä mitään kummempia suunnitelmia, mutta ajattelimme illalla mennä rantaan piknikille. Viettäkäähän ihana viikonloppu! 

Before these photos were taken, I told my boyfriend that I wouldn’t go in front of the camera, because my makeup was all over my face from the sweat, my body was swollen from the traveling and my hair was all messed up from the wind. I’m still glad I did it, because the photos turned out kind of great actually. Now it’s time for our last weekend in Peru, and on Monday we’re flying to NEW YORK! I’m feeling all kinds of emotions right now. At the same time I’m excited to get back home, I’m stoked to visit Nyc, but also kind of sad of the fact that the trip will be over soon. 

huacachina.jpghuacachina0.jpg

huacachina4.jpg

huacachina2.jpg

huacachina3.jpg

Photos: Tomi Taskula

Kommentit (8)
  1. On ollut niin ihanaa seurata teidän reissua ja tuntuu että mulla on niin usein mind connection sun kanssa ja en voi olla hymyilemättä kuinka hyvin puet ajatuksia sanoiksi! <3 haaveilen nycistä joka päivä ja jopa nään unia siitä, pitääpi alkaa konkretisoimaan reissua…. Nauttikaa vikasta viikosta ja etenkin nycistä ja Sadulle iso hali <3 <3 terkkuja intiasta!

    1. Voi Sonja <3 Vietä ihana joogaretriitti! Ja nähään heti kun tuut takasin 🙂 Mä rutistan Satua sunkin puolesta!

  2. Upeita kuvia! On ollut mahtava seurata reissua, kiitos kun olemme saaneet olla mukana matkalla. 🙂

    1. Ihana kuulla Sape! Kiitos kun oot ollut mukana 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *