SAYULITA PHOTO DIARY

Reissussa sitä usein huomaa, miten pienet jutut muodostavat oman onnellisuuden. Täällä Sayulitassa sen taas tajusi. Se että saa nukkua aamulla myöhään, nauttia aamiaisen ulkona, syödä tuoreita hedelmiä, kuunnella musiikkia ja aaltojen pauhaamista sekä upottaa varpaat rantahiekkaan illalla auringonlaskua ihaillessa. Viikonlopun jälkeen Sayulita hiljeni turisteista, vaikkei niitä paljoa ollut viikonloppunakaan. Ainoa, mikä mieltä painoi oli koirat joita oli kadulla. Olisin halunnut pelastaa ne kaikki ja ruokinkin aina niitä kun oli mahdollisuus. 

Hostellimme ei ollut mikään lukaali, mutta pitäjä oli aivan ihana nainen ja muut vieraat yhtä ystävällisiä. Mieluiten yövynkin sellaisissa paikoissa, joissa on hyvä fiilis ja energia. Hostellin pitäjä adoptoi kissanpennun meidän ollessa siellä. En ole yleensä kissaihminen, mutta tämä pieni yksilö kyllä varasti sydämeni. Hän heti tuli hakemaan turvaa meistä ja hostellin pitäjä nimesikin sen Kissaksi meidän mukaan. 

We have spent the last days in beautiful Sayulita. Here it is really easy to realize, how little things can make you happy. Just that you can sleep late, enjoy breakfast outdoors, eat fresh fruits, listen to music & the sound of the waves, sit on the beach and watch the sunset.

Kommentit (23)
  1. Hienoja kuvia. Tässä suunnittelu päällä, olisi muutama kysymys: mikä hintataso sayulitassa? Anna esimerkkkejä. Emme ole koskaan käyneet Mehikossa!! Aasiassa useasti. Kerroit että paikka muistuttaa gili trawangan saarta.. itse käynyt x 2 ja tykännyt kovasti.

    1. Moikka! Hintataso on vähän kovempi kun muualla Meksikossa. Hostelleja on paljon ja niissä saa yksityisen huoneen kahdelle n. 20 eurolla. Ruoka on halpaa ravintoloissa, kolmella eurolla syö ja seitsemällä syö hyvin. Muita hintoja en oikein muista, mutta yleisesti Meksikossa oli todella halpaa. Ja tuosta Gilistä, itsekin tosiaan 2 kertaa käynyt siellä. Ja paikka muistutti tunnelmaltaan Giliä, muutenhan se on kovin erilainen. Rannat ei ole sellaisia paratiisirantoja, eikä se ole saari. Kuitenkin sellanen rento hippitunnelma siellä oli, mikä Gililläkin 🙂

  2. Sydäntä särkevä ilme koiralla :((

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *