SE AIKA VUODESTA

Havahduin taas siihen, että aarrekarttani on täyttänyt tehtävänsä ja saan askarrella uuden. Muistan, kun tein edellistä, pohdin miksi olin laittanut sitä edeltävään todella pienen tuntuisia unelmia. Päätin että tällä kertaa laitan melkein mahdottomia asioita. Ja nyt kun nekin ovat toteutuneet, tuntuu ihan samalta kuin viimeksikin. Tällä hetkellä seinässä riippuvassa kartassa on muun muassa isolla New York ja Pariisi. Nycissä pääsin käymään jopa kaksi kertaa ja Pariisin messumatka ylitti kaikki odotukseni. Sen lisäksi niin moni pienempi asia on toteutunut tavalla, jota en olisi osannut edes kuvitella karttaa tehdessäni. 

Joku sanoi minulle joskus, että aarrekartan pitäisi olla sellainen, ettet näytä sitä ikinä kellekään. Silloin uskallat laittaa sinne tarpeeksi isoja asioita. Muuten saattaa alkaa sensuroimaan omia unelmiaan. Kirjoitin aikoinaan siitä, miksi kannattaa uskaltaa unelmoida isoista asioista! Täältä voit lukea jutun.

Täällä olen kirjoittanut lisää aarrekartasta ja sen voimasta! 

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Kommentit (2)
  1. Miten teit aarrekartan, kirjoititko, piirsitkö vai liimasit kuvia? 🙂

  2. KIITOS. <3 Luin nuo edellisetkin. Tuli todella hyvään saumaan, tarvitsin tätä postausta. Oon tehnyt itsekin samantyylisiä toive-elämä-listoja ja ne toimii 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *