SEESAMI-INKIVÄÄRILOHTA
Lupailin jo blogin facebookin puolella, että pientä keventelyä on luvassa reseptien ja treenien muodossa. Tänään olisi vuorossa hyviä rasvoja sisältävä värikäs annos. Tarvitset:
- lohta
- seesaminsiemeniä
- soijaa
- hunajaa
- inkivääriä
- valkosipulia
- Miriniä
- sokeriherneitä
- salaattia oman maun mukaan
Laitoin itse lohen pannulle paistumaan ja suolasin kunnolla. Toiselle levylle kattilaan laitoin 0,5 dl soijaa, 0,5 dl Miriniä ja n. 2 rkl hunajaa. Kiehautin sen siinä ja annoin hautua kannen alla n. 10 minuuttia. Sen jälkeen lisäsin sen pannulle, johon laitoin myös sokeriherneet, silputun inkiväärin ja 2 puristettua valkosipulin kynttä. Kun lohi oli valmis laitoin sen lautaselle ja sirottelin seesaminsiemenet päälle.
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.