Shelfie

shelfie.jpg

”Normaali” ihminen varmaan keskittyy asunnon laittamissa ensin remonttiin, sen jälkeen suurin sisustuslinjoihin ja ihan viimeisenä alkaa miettiä niitä pieniä loppusilauksia. Koska en pysty itse tällaiseen järkevyyteen, sukellan aina projektiin niin täysillä, että tekee mieli heti ideoida koko paketti valmiiksi. 

Siinä missä minulla on hyvinkin vahva visio siitä, miltä keittiö tulee näyttämään, millainen ruokapöytä meille tulee ja millaiseksi lattia maalataan, tuntuu ettei minulla ole tällaiselle piensisustamiselle lainkaan silmää. En vain yksinkertaisesti osaa yhdistellä asioista kauniita kokonaisuuksia. Huokailen aina ihastuksesta ystävien kotona ja katselen, miten hienosti eteisen senkin jokainen esine sointuu toiseensa ja baarikärry on viinoja myöten kauniisti stailattu. Onneksi tähän hätään on nykyään apu: Pinterest! 

En edes osaa luonnehtia omaa sisustusmakuani juuri mitenkään, joten esimerkiksi joku hyllyn kauniiksi laittaminen olisi ihan mahdotonta. Päätinkin pinnaila kaikki sellaiset kuvat ”shelfieistä” (hyi mikä sana :D), mitkä jollain tapaa kiinnostivat. Tutkailin niitä jälkikäteen, jotta löytäisin jotain yhdistäviä piirteitä. 

Huomasin, että sellaiset kuvat eivät innostaneet, joissa hyllyjen ainoa funktio oli kauniiden asioiden esittely. Haluan siis, että hyllyssä on kirjoja, kynttilöitä ja toki myös niitä kauniita esineitä. Myös viherkasvit, taulut, julisteet ja kauniit valaisimet toistuivat valitsemissani kuvissa. Hauskinta on, että suurimman osan tämäntyylisistä stailauksista voisin toteuttaa ihan niillä jo omistamillani tavaroilla. En vain olisi osanut yhdistää niitä tällä tavalla. 

Teen ihan samaa myös vaatteiden kanssa. Kun tuntuu ettei ole mitään päällepantavaa, avaan Pinterestin ja katselen siellä eri asuja. Yleensä aina löytyy joku, minkä voi apinoida ihan omasta vaatekaapista löytyvillä vaatteilla. Voisin tehdä tästä muuten ihan jonkun postauksenkin, missä olisi inspiskuva ja omista vaatteista toteutettu ”toisinto”. 

shelfies.jpg

 

Kommentit (7)
  1. Moi! Hei pakko kommentoida. 😀 mulla oli pitkään jotenkin sellanen paine juurikin ”piensisustaa” kotia enemmän. Lopulta tajusin, että ihan ne parhaat ja merkityksellisimmät ja persoonallisimmat asiat tulee ostettua matkoilta, saatua ehkä lahjaksi, yms.. ja myös ne tekevät kodin!! <3 nyt tuntuukin ihan typerältä miettiä "josko ostaisin tuon ja tuon pienen taulun tai kaktuksen tuohon hyllylle", jos ne ei kuitenkaan ole ihan mua tai ostaisin ne vaan sistustamista varten. Näin on myös tavallaan ihana nauttia siitä prosessista, että ensin on tyhjää, ja sit elämän varrella sellasia pieniä juttuja vaan kasaantuu.. 🙂 odotan paljon sun kotipostauksia ja iso peukku pinterestpostauksille!! <3

  2. Hei tää oli super vinkki sisustustaidottomalle! Itselläkin on muutto kuukauden päästä edessä, täytyykin alkaa pinnailemaan 🙂 Samalla idealla toteutettu asupostaus kuulostaa myös hyvältä!

    1. Todellakin! Ihanaa että nykyään on Pinterest!:) ja joo, laitan toteutukseen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *