SISÄISESTÄ MAAILMASTA

Tänä syksynä olen maalannut tauluja, oppinut nauttimaan aamuista, juonut liikaa kahvia, kävellyt kirpsakassa syyssäässä ja haaveillut tulevaisuudesta. Kaikki on tuntunut jollain tavalla vähän enemmän mahdolliselta. 

Koen olevani melko herkkä energioille, ja omat fiilikseni voivat muuttua radikaalisti ympärillä olevien ihmisten energiatasoista. Tuntuu, että koska täällä asuu niin paljon erilaisia ihmisiä samalla pienellä saarella, on ilma jotenkin inspiroivampaa. 

On jotenkin kiehtova kävellä samoja katuja, joita Jimi Hendrix, Bob Dylan, Frida Kahlo, Terry Richardson, Frank Sinatra, Edgar Allan Poe, Patti Smith ja Willem de Kooning ovat tallustelleet.  

Veikkaan, että juuri oma tunteeni siitä, että kaikki on mahdollista, johtuu juuri sellaisesta hyvästä energiasta. Tiedättekö, kun on inspiroitunut ja hyvä olo, näkee mahdollisuuksia niissä samoissa paikoissa, joista saattaisi huonommalla fiiliksellä vain kävellä ohi. Saattaa alkaa juttelemaan ihmiselle, jota ei murheissaan edes huomaisi tai saattaa tarttua haasteisiin, joista ei muuten kuvittelisi selviävänsä. 

Kantakahvilani työntekoon on nimeltään Why Not, ja olen pyrkinyt pitämään sen ohjenuorana kaikessa tekemisessäni. Jos jokin hullukin idea julahtaa mieleeni, lähden heti sitä toteuttamaan. Alitajuntamme on niin suuri, jotta luotan mielummin siihen, kuin rajoittuneeseen rationaaliseen mieleeni. Kysyn aina mielummin Why Not? kuin Why?

Yritän muistaa tämän myös sitten jossain vaiheessa Suomeen palatessa, että niitä mahdollisuuksia on kyllä kaikkialla, kun vain pitää oman mielen sen mukaisena. Valituksien täyttämästä sisäisestä maailmasta muodostuu lisää valituksen aiheita tarjoileva todellisuus ja ihmeellisestä mielikuvitusmaailmasta, jossa kaikki on mahdollista, muodostuu sellainen todellisuus, mikä tuntuu melkein unelta. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (8)
  1. Sun postauksista on selvästi huokunut sun Nykissä oleskelun aikana kuinka inspiroitunit oot ollut! 🙂 Ihanaa että se välttyy ruudun toiselle puolelle asti ja tarttunut sitä kautta meihinkin. Ja oon aikasemminkin kommentoinut mut sun valokuvaustaidotkin on kehittynyt tään syksyn aikana uskomattoman paljon! Keep up the good work! 🙂

    http://www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus

    1. Ihana kuulla että se on välittynyt tänne myös 🙂 Ja vielä tarttunut! Ja kiitos kovasti 🙂 

  2. Elisa, ihana teksti<3 Oon nyt jo jonkun aikaa lukenut sun blogia, ja ihastun siihen joka kerta vaan enemmän – musta on niin siistiä, että kirjoitat paljon henkisestä hyvinvoinnista ja juurikin näistä sisäiseen kauneuteen liittyvistä jutuista. Ja vielä se, että asut New Yorkissa saa mut samaistumaan suhun vielä enemmän, asuin nimittäin itsekin siellä vuoden ajan kolme vuotta sitten ja kaipuu takaisin on ollut jo kauan aika kova. Mutta siis, kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista, kauniista mietteistäsi ja ihanista valokuvista:)

    1. Voi ihana kuulla! Ja uskon että kaipuu on kova, voin jo nyt tuntea kuinka mulla tulee ikävä tätä paikkaa! Onneksi tänne voi aina tulla käymään 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *