Kiinnitetty postaus

Sisäistä kauneudenhoitoa kollageenilla

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

Uskon vahvasti sisäiseen kauneudenhoitoon. Oli kyseessä sitten hiusten, ihon tai kynsien kunto, ne voivat aina parhaiten silloin kun olen syönyt ja juonut hyvin . Mitkään rasvat tai ulkoisesti käytetyt tuotteet eivät oikein pelasta tilannetta silloin, kun ruokaympyrä on pielessä tai vettä ei juo tarpeeksi. Tämän takia olen suhtautunut mielenkiinnolla myös sisäisesti nautittavaan kollageenijauheeseen, joka on varsinkin Aasiassa todella iso trendi.

Monet ystäväni suhtautuvat korealaiseen kosmetiikkaan ja niihin liittyviin rutiineihin todella suurella pieteetillä ja intohimolla. Se tuntuu olevan jopa pieni kultti johon hurahdetaan. Niin hyviä tuloksia ovat he ihossaan huomanneet alettuaan noudattaa tätä kaavaa. Korea onkin ihonhoidon suhteen edelläkävijä, ja siellä syötäviä kollageenivalmisteita on nautittu jo pitkän aikaa.

Oslo Skin Lab on ollut esillä The Solution Anti-Wrinkle -kollageenivalmisteensa ansiosta monissa eri blogissa viimeisen vuoden aikana ja useat ovatkin käyneet ihoanalyysissä ennen ja jälkeen valmisteen käytön aloitusta ja erot ovat olleet uskomattomia. Kollageenivalmisteilla on myös eroja, ja kaikki eivät ehkäise vanhenemisen merkkejä. 

Oslo Skin Labin kollageeni on valmiissa annospusseissa, ja sen voi sekoittaa veteen, smoothieen, tai ruokaan. Se on täysin mauton, joka on ainakin itselleni suuri plussa. Nautin omani aamuisin ison vesilasin kanssa. Aluksi se tuntui vaikealta muistaa, mutta nyt siitä on jo tullut päivittäinen rutiini.

En ole itse koskaan pelännyt ryppyjä juurikaan, vaikka minulla on niitä jo pitkään ollut. Tärkeämpää on ollut se, että iho olisi elinvoimaisen näköinen ja voisi hyvin. Olen koko aikuisikäni etsinyt sopivia tuotteita iholleni, joka on melko haastava. Se on pinnalta kuiva ja rasvoittuu helposti. Parhaiten ihoni on aina voinut ulkomailla, kosteassa ilmastossa. Suomessa olen aina käyttänyt hyvin paksuja rasvoja, jotka ovat puolestaan aiheuttaneet epäpuhtauksia.

Huomaan jo nyt kuukauden käytön jälkeen eron ihoni elinvoimaisuudessa. En ole tarvinnut paksuja rasvoja enää lainkaan. Toki syynä voi olla myös kesä ja kosteampi ilma, mutta ero on merkittävä. Iltaisin jätän rasvan kokonaan pois ja laitan pelkän seerumin. Päivisin käytän kevyttä rasvaa, jossa on aurinkosuoja. Tämä on myös ensimmäinen kesä vuosiin, kun olen ollut paljon ilman meikkiä.

Kävin juuri meikittä lääkärillä ja mainitsin, että minulla on ollut pitkään hormonaalinen akne. Tähän lääkäri totesi, että ainakin nyt ihosi näyttää olevan todella hyvässä kunnossa. Noita sanoja olen harvoin kuullut ihostani sanottavan.

Täältä pääset lukemaan kollageenijauheesta enemmän tai tilaamaan omasi (tätä kautta saa 65 % alen ekasta pakkauksesta eli hintaa jää silloin 12,50 €, seuraavat pakkaukset  35,70 €).

hyvinvointi iho
Kommentit (3)
  1. Hei kamoon nyt. Ei kyllä toimi. Eikä kyllä vaikuta akneen myöskään tippaakaan. Lääkärinä arvioimme, että onko sinulla ihosairaus (esim. akne) vai ei, ei sitä miten ihosi ”hehkuu” tai kuinka paljon ryppyjä sinulla on.

    Ruuansulatuskanavan kautta otettu kollageeni hajoaa kuten kaikki muutkin proteiinit, eikä elimistö enää tiedä oletko kollageenia nauttinut. Tutkimuksia asiasta on.

    t. lääkäri

  2. Tämä on loistava tuote ja toimii 👍 (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *