Sisustusinspistä

sisustusinspis.jpg

Lähiaikoina on taas tullut uppouduttua aina niin ihanien Pinterest-kotien maailmaan. Nyt kun remontti alkaa olla loppusuoralla, voi alkaa kääntää katseensa v i h d o i n k i n tällaisiin juttuihin. Selkeästi minua kiinnostaa tällä hetkellä kuvataide sen monissa eri muodoissaan. Valokuvat, piirrokset ja abstraktit maalaukset varsinkin. 

Meillä ei ole vielä mitään muuta seinässä, kuin taulutelkkari. Jotenkin pelottaa laittaa siihen mitään, kun se on nyt niin kaunis ja vastamaalattu. Ehkäpä näiden kuvien inspiroimana uskallan alkaa rakentamaan meidän galleria-seinää. Tilasimme juuri muutamat uudet kehykset ja printit ja rakastan niitä! Laitan nyt viikonlopun agendalle niiden sijoituskohteiden päättämisen. 

Maanläheiset sävyt vetävät myös puoleensa, ja erilaiset asetelmat kirjoista, hajuvesistä ja maljakoista kiehtovat. Ihana idea tehdä tuollaisesta vintage-tyylisestä taulusta tarjotin, kuten alla olevassa kuvassa. Alkoi heti tekemään mieli tonkimaan kirppareita ja kierrätyskeskuksia.

sisustusinspis1.jpg

sisustusinspis2.jpg

sisustusinspis3.jpg

Kuvat: Pinterest

Kommentit (4)
  1. Miksei kukaan pidä tauluja enää seinillä wäääää 😀 ihme töyhyyyy

    1. Hahahaha!! Sä oot niin joku mun kaveri, koska kukaaaaan muu ei voi sanoo ihme töyhyy 😀 i love it! Ja siis on kyllä! Me saatiin tänää seinään!

  2. Kaverilla oli kapea tauluhylly, mihin voi itse asettaa tauluja ja vaihdella helposti asetelmaa kun mieli muuttuu. Löytyy ainakin ihan ikeasta valkoisena ja mustana.

    Teillä on tosi kaunis ja tyylikäs uusi koti, pidän tyylistäsi 🙂

    1. Kiitos! Ja hitto ei löydy enää! Ne on vaihtunu sellasiksi ihmeen massiivisiksi hyllyiksi :((( haluaisin sellaiset, kun niitä olisi niin helppo vaihdella.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *