Sisustuskuumeilua

sisustus.jpg

Joka vuosi tähän aikaan, yhtä suurella varmuudella kuin syysväsymys, iskee minuun sisustusinspiraatio. Olen aina rakastanut sisustuspuuhia, ja muistan jo pienenä lapsena, kuinka säästin viikkorahojani että pääsin Dayhin shoppailemaan ja raahailin huonekalujani aina tasaisin väliajoin uuteen järjestykseen. Tätä nykyistä kotia ei ole kuitenkaan tehnyt kamalasti mieli laittaa, sillä se on ollut väliaikainen. Ja tätä ”väliaikaisuutta” on nyt yhtäkkiä ehtinyt pyörähtää 4 kokonaista vuotta. Alan olla aivan loppu täällä asumiseen ja siihen, ettei paikka tunnu kodilta. 

Tämän vuoden alusta saakka olen seuraillut asuntomarkkinoita suurella innolla ja pikku hiljaa alkavat pyörät pyörimään senkin suhteen. Nopea projekti tämä ei ole ollut, eikä tule olemaankaan. Olen joutunut jarruttelemaan luontaista tahtiani ja pyrkiä pitämään jäitä hatussa. Vielä tämän yhdeksän kuukauden aikana ei ole tullut ainuttakaan asuntoa vastaan, joka olisi tuntunut omalta. Tai edes sellaiselta, josta saisi tehtyä oman. 

Unelmoida kuitenkin voi jo, ja suunnitella sitä haaveiden kotia. Tekisikin mieli selailla Pinterestiä kaikki päivät. Minulla on vahva luotto siihen, että kaikelle on syynsä ja tulemme vielä löytämään sen parhaan mahdollisen kodin. Tällä hetkellä kiinnostaa raa’at seinät, kakluuniuunit, sirot keittiön lamput, samettisohvat, lattiasta kattoon ulottuvat taideseinät, viherkasvit ja suuret ikkunat. Yritän pitää maltin loppuun asti ja pyrkiä uskomaan, että se juuri oikea asunto tulee vielä vastaan. Sisustusintoa jarrutellen pyrin vain pitämään asunnon tällä hetkellä siistinä ja polttamaan kynttilöitä niin paljon kuin mahdollista. Yllättävän paljon saa niilläkin asioilla sitä viihtyvyyttä lisättyä! 

sisustus1.jpg

sisustus2.jpg

Pictures: Pinterest

Kommentit (4)
 1. hei nyt tähän saumaan kiinnostaisikin kuulla lisää millaista asuntoa etsitte, miltä alueilta ja mikä on budjettinne? itsekin aika samassa veneessä ollaan, tosin tuntuu että helsingin hinnoilla saa tehdä joitakin kompromisseja 😀 onneksi tässä asuntoasiassa hyvää kannattaa odottaa, ja remppaamalla voi saada aikaan todella paljon!

  1. No unelmanahan olisi sellainen jokin ylimmän kerroksen asunto jostain ihanasta jugend-talosta töölöstä, minkä voisi rempata mieleisekseen. Remppakohteita on ollut kuitenkin ihan törkeän vähän liikkeellä, tai sitten ne menee kaikki suoraan välittäjiltä. 😀 Koska projekti vasta nyt kunnolla käynnistyy, ei meillä ole ollut edes välittäjää. Hinnat on tosiaan niin huimia, että ollaan katsottu myös Kallion tarjontaa. Tosin eipä ne sielläkään mitään ilmaisia ole, varsinkaan vanhoissa taloissa 😀 Minkälainen teillä on etsinnässä?

 2. La Dolce Musica
  3.10.2017, 13:52

  Nyt minuunkin iski sisustusinsiraatio! Ihania kuvia!

  http://www.nouw.com/ladolcemusica

  1. Tiedän tunteen! Pinterest on paha paikka 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *