Sitä kutsutaan balanssiksi

dsc_8248.jpg

 

Neljän viimeisen päivän aikana olen:

Syönyt 2 kertaa Max burgerissa, hodarin lätkäpelin erätauolla ja hakenut 2 kertaa pitsan lähipitseriastamme mukaan. Mutta toisaalta loput ruokailuista ovat olleet muun muassa vihersmoothieita, kasvisruokaa, höyrytettyjä vihanneksia, hernehummusta, pähkinöitä ja itsetehtyjä mehuja. 

Olen herännyt ennen aamiaista salille, nostellut lähes maksimituloksia TFW:llä ja toisaalta myös valvonut kolmeen, juonut olutta, nukkunut kymmeneen, maannut sohvalla kolme tuntia putkeen ja katsonut Modernia perhettä.

Olen pitänyt täydellisen lomapäivän käymällä keilaamassa kavereiden kanssa, istunut ravintolassa rauhassa, pitänyt koneen kiinni ja puhelimen poissa näkyvistä. Ja sitten olen tehnyt 14 tuntisen työpäivän ja kävellyt lumisateessa samalla vastaillen maileihin puhelimella ja pitänyt puhelinpalaveria ruuhkabussissa matkalla kuvauksiin. 

Kaiken A ja O on todellakin balanssi. Koska ääripäihin on helppo heittäytyä (tai luisua huomaamattaan), on hyvä välillä tiedostaen rikkoa totuttuja kaavoja. Mikäli kaiken terveellisyyden keskellä alkaa ahdistaa ajatus karkkipussista tai hampurilaisateriasta, ei siinä ole enää mitään järkeä. Elämään kuuluu myös sellaiset hetket, eikä niistä saa potea huonoa omaatuntoa. Mikäli töitä tekee niin paljon, ettei osaa missään vaiheessa vaihtaa vapaalle vaan duunijutut kummittelee mielessä 24/7, on selkeästi breikin paikka. 

Tällä hetkellä iloitsen yhtälailla siitä, että pitsastani on vielä yksi siivu jäljellä ja jääkaapissa cocista, kuin huomisista treeneistäkin, joissa varmasti on melko kevyt jalka kaiken tämän hiilaritankkauksen jälkeen! Iloitsen maaliin saaduista duuniprojekteista, kuin myös illalla edessä olevasta löhöilystä sohvalla. Fiilistelen sitä, kuinka meikkaaja laittoi minut tänään ihmisen näköiseksi ja tukka on hienosti kiharalla, ja samalla rakastan sitä että huomenna voin kulkea ilman meikkiä toppavaatteisiin hautautuneena.

Millä tavalla te pidätte balanssia yllä elämässä?

dsc_6296-2.jpg

dsc_6754_0.jpg

dsc_6279.jpg

dsc_2466.jpg

 

Kommentit (15)
  1. Amen sister! <3 mä olen niin kausissa eläjä ja kausi voi olla päivä, pari tai kuukausi, kun en niin paljoa kiinnitä huomiota ruokailuun tai stressaa urheilemisesta juurikaan. Sitten tulee taas kausi, kun tekee mieli syödä terveellisesti ja treenata enemmän. Kai se on jotain pientä jakomielisyyttä, kun kyllästyy helposti tiettyyn kaavaan.

  2. Toi takki! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *