SKAM Nooran inspiroimana

DSC_0878.jpg

Aloin toissa viikonloppuna tuijottelemaan Skamia, koska no, kaikki muutkin tuntuivat sitä katsovan. Kyseessä on siis norjalainen nuortensarja, joka löytyy Yle Areenasta. Sarjassa on ihan huikeita henkilöhahmoja, kuten älykäs, ihana Noora. Nooralla on myös ihan huikea tyyli, jonka tavaramerkkinä voidaan pitää vaaleaa polkkatukkaa ja kirkkaanpunaisia huulia. 

Noora näyttää aina ihan törkeän hyvältä, mutta samaa aikaa myös ihanan samaistuttavalta. Sen innoittamana kaivoin itsekin viime viikolla kirkkaimman punaisimman huulipunani ja olen käyttänytkin sitä koko viikon. Hiukseni ovat olleet niin kuivat ja sähköiset, että loppuviikosta tungin ne vain paitani sisään, jottei hampputukka näy. Lopputuloksena oli tällainen muutaman päivän ”polkkakokeilu”, pätkäisemättä kuitenkaan lopullisesti hiuksia. 

Niinpä vetelin perjantaina ihan oman elämäni Noorana vaaleassa neuleessa, polkkatukassa ja punaisissa huulissa. 

Löytyykö sieltä muita Noora faneja?
DSC_0865.jpg

DSC_0888.jpg

DSC_0874.jpg

DSC_0886.jpgDSC_0862.jpg

DSC_0883.jpg

Knit- & other stories, Skirt – Monki, Hat – Vintage, Shoes – over 10 years old 

Pictures: Jenni Rotonen / Edit by me

Kommentit (16)
  1. Sulle sopis tosi hyvin polkka! Ihana!

  2. Noora-tyyli sopii sulle hyvin! Olin hirmuinen Noora-fani etenkin ykköskaudella, ja oli ihanaa, että kakkoskausi kertoikin hänestä. Fanituksen kohde vaihtui kolmoskaudella, mutta ei siitä sen enempää, kun et ole vielä katsonut 🙂 Täällä Borneolla ainoa Noora-tyylinen vaate, jonka oon löytänyt on sellainen pystyraitainen kauluspaita, joten ostin sitten sellaisen 😀 Skam on aivan mahtava, ja neloskautta käsittääkseni kuvataan nyt (tai on jo kuvattu). Tulee ulos tänä keväänä, mutta tarkkaa päivämäärää ei oo julkaistu. Sehän tulee kertomaan sitten kakkosluokan keväästä. Toivottavasti tekevät sinne abikevääseen asti (eli ainakin 6 kautta), koska haluan nähdä sen tyttöjen bussin 😀

    1. Aaaah, tekee mieli laittaa kone kiinni ja matkustaa kotiin kattomaan lisää jaksoja 😀 Mun ultimaattinen idoli on kyllä Sana! Ihan sairaan hauska hahmo, ja muistuttaa eniten omia kavereitani. En malta oottaa tulevia kausia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *