#Sloggiicons

Olin eilen Kööpenhaminassa pienellä työmatkalla ihan huippukivan projektin parissa. Alusvaatemerkki Sloggi täyttää tänä vuonna 35 vuotta ja sen kunniaksi järjestettiin pieni haaste eri maiden bloggaajien kesken. Tarkoituksena on stailata 4 eri Sloggi-lookkia, valita kuvauslokaatiot ja teemat oman mielen mukaan.Saan kunnian toimia Suomen bloggaajana ja eilen kävimme tutustumassa Tanskalaiseen valokuvaajaan Niels Ditleviin hänen ateljeessaan, joka on myös hänen kotinsa.  Paikka oli aivan uskomaton. Samassa kun kävelin ovesta sisään, tunsin itseni inspiroituneeksi. Suuret ikkunat, vaaleat pinnat, taide, roihuava takka ja tanskalainen muotoilu sai leukani tipahtamaan lattiaan. 

 

 

Meillä oli muutama tunti aikaa pyöriä myös Kööpenhaminan keskustassa ja näinkin nopealla pyörähdyksellä ihastuin kapunkiin todella paljon. En ollut ennen ollut, mutta nyt on pakko päästä uudestaan. Oli mahtavaa, että tapasin myös ihanan Ulrikke Lundin, jonka blogia olen lukenut jo vuosia. Hän on Norjan stailaajabloggaaja tässä haasteessa.

 

 

 

Yesterday I was in Copenhagen, working with a super cool project. The underwear brand Sloggi will be 35 years old this year and as an anniversary celebration they arranged a challenge for few bloggers. The idea is style 4 different looks with Sloggi-products, choose the locations and the themes. 

 

 

 

I was honored to be part of this project, and yesterday we went to visit the Danish photographer Niels Ditlev at his studio (which is also his home). The place itself was amazing. I was immediatly inspired by the beautiful big windows, light colors, the fireplace and Danish design. 

 

 

 

We had also few hours to spend in the City, and even though we only spent one day there I totally fell in love with it. This was my first visit there but I’m definitely going back there as soon as I can. I was also excited to meet Ulrikke Lund, since I have read her blog for many years before I started blogging. Ulrikke is representing Norway in the challenge.

Kommentit (8)
  1. KÖPIS<3 niin ihana kaupunki. Esim.finskillä on tosi usein 79€ lennot sinne 🙂 Ja ulrikke, aaah! se on niin mahtava mimmi. Oliko luonnossakin?;) ja tonne asuntoon haluaisin muuttaa. ei muuta. haha.

    1. Sama! 😀 ja oli joo ihan tosi mukava tyttö! Ja mites ne tanskalaiset ihmiset? Herranjestas kuinka hyvännäköstä porukkaa 😮

  2. Mä oon jo kauan ollu hulluna Tanskaan, valitettavasti itsekin ollut siellä aivan liian lyhyellä visiitillä! Mahdollisimman pian uudestaan – ja pidemmäksi aikaa!

    Kiva kun pääsit edustamaan Suomea, täällä tsemppi pystyssä 🙂

    1. Kiitos! Oon tosi innoissani:) ja joo munkin pakko päästä mahd. pian uusiksi kun lentojakin saa ihan sulerhalvalla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *