Snackpack pitkiin päiviin

Olin pienenä nälissäni melkoinen tuittupää. Tai no, olen tietty edelleenkin. Nykyään olen vain harvemmin nälissäni. Nälkäkiukun tajuaa usein vasta ruoan jälkeen, kun ei enää keksi mitkä asiat juuri äsken olivat harmittaneet. Jotta sivullisten kärsimyksiltä vältyttäisiin tällaisissa tilanteissa, on hyvä olla aina laukussa jotain pientä evään poikasta.

 

Siskoni teki jossain vaiheessa aina minigrip pusseihin valmiiksi tällaisia sekoituksia, joita voi napsia sitten kiireisenä päivänä kun verensokerit on syöksymässä hurjaa vauhtia alaspäin. Aion nyt siitä inspiroituneena tehdä myös omat pussukat käsilaukkuuni valmiiksi.

 

Niihin voi tietenkin laittaa ihan mitä mieli tekee, tässä vain yksi ehdotuksista. Maistoin nyt ensimmäistä kertaa Luomuttaresta saamiani kuivattuja mulpereita. Maku oli ehkä liian toffeemainen omaan makuuni, mutta poikaystävä on pitänyt niistä kovasti. Mulperit sisältävät runsaasti kuituja, rautaa, kalsiumia, sekä C-ja K-vitamiinia, joten niitä voi napsia ihan synnittä.

 

Tunnustautuuko kukaan muu nälissään hirviöksi?

 

 

 

Kuva

Kommentit (23)
  1. Mahtava idea! Itse lukeudun myös tähän porukkaan, joka alkaa kiukuttelemaan nälkäisenä. Hetken päästä sitten jo nolottaa, kun mussuttaa tyytyväisenä banaania… 🙂 Oon monesti miettinyt mitä snackseja olisi helppo kantaa mukana, joten tuo snacks- pussukka on ihan loistava idea! Välipalapatukat kulkevat kyllä myös helposti laukussa mutta niissä on kuitenkin aika huima kasa lisä- aineita ja sokereita. Ei siis ihan hirveän mieluusti noita mussuttele. Kiitos siis tästä vinkistä, voisi laittaa myös toteutukseen! 🙂

    1. Haha, niinpä! Joo mullakin on yleensä aina proteiinipatukka laukussa. Nyt helteisimmillä ilmoilla ne on ollu ihan mössönä kun on alkanut syömään 😀 Tää snackpussi on siinäkin mielessä parempi vaihtoehto!

  2. Hiljattain tunnistanut oireet ja myöntänyt ne itselleni..!
    Mutta, tuo sun paitasi, mielettömän ihana, mistä moisen olet itsellesi haalinut?

    1. Kiiitos! Se on itseasiassa Barcasta Zaran aleista. Ei taida ainakaan enää löytyä täältä :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *