Sosiaalisilla vara-akuilla

20170819_150331.jpg

Lueskelin viime vuoden kirjoituksiani tähän aikaan vuodesta, ja siellä oli täysin samat fiilikset kuin tälläkin viikolla. Koko kesä on nimittäin tullut oltua koko ajan jonkun seurassa. Usein vain poikaystävän, mutta monesti myös ystäväpariskuntien tai lähellä asuvien kaverien kanssa suuremmalla porukalla. Olen nauttinut joka hetkestä, ja olenkin usein itse ollut se, joka ehdottaa mölkkyturnausta tai biliksen peluuta jollain porukalla. Kuitenkin viimeistään Flow:ssa sen huomasin. Sosiaaliset akut alkavat olla tyhjillään. 

Viime perjantaina minuun meinasi iskeä melkein epätoivo, kun tajusin että tulen näkemään niin paljon kavereita ja tuttuja, joita on normaalisti ihana moikata, mutta nyt tuntui ettei minulla ollut mitään annettavaa kenellekään. Tunsin itseni ihan hirviöksi, kun toinen tistaan kivemmat tutut tulivat kyselemään, miten kesä on mennyt, olenko pitänyt lomaa ja onko jotain reissuja ollut. Teki nimittäin mieli tuhahtaa, että mitä väliä???? Toistelin näitä samoja kysymyksiä muille, hymyilin, nyökyttelin ja mietin että milloin kehtaisi jo livahtaa kotiin nukkumaan. Eniten harmittaa, että tuntui että vein muiden energiaa vain omalla läsnäolollani.

Tällä viikolla olenkin ollut itsekseni kotona. Saunonut, tehnyt makaronilaatikkoa, siivonnut, katsonut telkkaria, tehnyt töitä sängystä käsin ja muutenkin vain lataillut omia akkuja. Ja on muuten tehnyt hurjan hyvää. Suuntaamme tänään Tampereelle Blockfesteille Annikan, Jannin ja Saran kanssa ja olen todella fiiliksissä. Tähän on hyvä päättää kesän karkelot ja siirtyä taas arkeen toden teolla. 

Moikataan jos törmätään! <3

Kommentit (2)
  1. Täälläkin sosiaaliset akut ovat tyhjillään kun lähes viikko oltu reissussa poikaystävän kanssa eli yhdessä 24/7. Ekstrovertti poikaystävä nauttii läsnäolostani eikä ymmärrä miksi kuormitun hänen seurastaan. Kuormitutko itse poikaystäväsi seurasta vai koetko olevasi ”riittävän yksin” akkujen lataamiseen kun hän on paikalla?

    1. Välillä sekin riittää, silloin kun kummatkin on sopivasti omissa oloissa, mutta toisinaan tarvitsen kyllä niitä päiviä että saan hillua kotona täysin yksin! Mutta voin hvyin kuvitella, että toi on vaikeaa jos on kovin erilaiset oman ajan tarpeet kumppaneilla. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *