Stadiumin treeniaamu

Päivistä parhaimmat alkaa mielestäni pienellä urheilulla. Osallistuin eilen ennen töitä Stadiumin treeniaamuun, jossa nyrkkeilijä Sonia Grönroos veti meille melko tiukan treenin. Sonia on aloittanut nyrkkeilyn vasta 4 vuotta sitten, mutta on onnistunut voittamaan jo Suomen sekä Pohjoismaiden mestaruuden, sekä hopeaa EU-mestaruuskisoista amatöörinyrkkeilyssä. Siinä on todella inspiroiva mimmi!

Treenit järjestettiin Helsingin Tarmon nyrkkeilysalilla

Saimme Stadiumin syksyn mallistosta treenivaatteet ja voi että, kuinka kivoja eri kuoseja siellä oli. Käyn varmaan ostamassa yhdet juoksutrikoot sieltä tulevan talven treenimotivaattoriksi.Treeni kulki pääosin niin, että yhtä liikettä tehtiin aina 2 minuuttia, jonka jälkeen siirryttiin seuraavaan. Se on yllättävän pitkä aika. Kuntopiiriosuudessa teimme kutakin liikettä vain minuutin ja sekin oli to-del-la rankkaa

 

.Liikkeet jotka kuntopiiriin kuuluivat, olivat: 1. Linkkuveitsivatsat 2. Säkin hakkaaminen 3. Kyykkyhypyt sekä 4. Polviennostojuoksu paikallaan. Kaikki tehtiin mahdollisimman nopealla temmolla ja kovalla intensiteetillä.

Hurmaava Sonia

.Koko tunti oltiin pääosin päkiöillä ja pienessä liikkeessä, joten tämä on alakropallekin todella hyvää treeniä. En ole tällaista näin rajua treeniä tehnyt vähään aikaan, joten kroppa on nyt jo melko hajalla. Toivottavasti pystyn huomenna vielä kävelemään.

 

 

 Kaikenkaikkiaan oli todella ihana aamupäivä. Sonia muistutti taas tärkeästä asiasta: ikinä ei ole liian myöhäistä aloittaa uutta lajia tai harrastusta. Jos salilla käyminen ei ole sinun juttusi, ei sen tarvitsekaan olla! Tänä päivänä löytyy todella paljon erilaisia lajeja ja liikuntamuotoja. Sinun täytyy vain löytää niistä omasi. Tämä pätee luonnollisesti myös kaikkeen muuhunkin elämässä.

 

Vikoista kuvista kiitokset ihanalle Vilmalle!

Kommentit (7)
  1. endorfiinikoukussa
    19.8.2013, 20:56

    Tuo aamu oli kyllä tosi kiva! Oli myös kiva nähdä sua! 🙂

    1. Samoin!! 🙂 ps. Skraadut paranee hyvää vauhtia 😀

  2. laitoin sulle sähköpostia, onko tullu perille?:)

    1. Hei Noora! Joo vastasinkin sulle just 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *