Start living your best life ehdolla vuoden inspiroivimmaksi lifestyleblogiksi!

Kuulin viime viikolla, että jotkut teistä ihanista lukijoista olivat ilmoittaneet blogini ehdolle Inspiration Blog Awardsien lifestyle-sarjaan. Ette uskokaan kuinka sydäntä lämittää tällainen tunnustus. Voittajat valitaan äänestyksellä viidessä sarjassa: muoti, kauneus, sisustus, lifestyle ja ruoka. Ääniä suosikkiblogeille voi antaa täällä.  Äänestäjien kesken arvotaan 5 kahden hengen lippupakettia blog awards- juhlaan. (K18) Lifestyle-kategoriassa on yli 100 blogia ehdolla, joten voittomahdollisuuteni ovat aika minimaaliset. On silti tosi hienoa olla ehdolla! 

Mietin siinä kuullessani tästä, kuinka alunperin perustin tämän blogin, jotta saisin itselleni inspiraatiota lähinnä siihen urheiluun ja terveellisien ruokien laittoon. Olenkin saanut tätä kautta ihan uskomattomasti vertaistukea, tsemppausta ja onnen aiheita. Sillä tavalla tämä blogi onkin antanut minulle juuri sen mitä halusinkin.
 
Mutta se fiilis kun joku teistä kertoo, että on itse saanut täältä blogista jotain hyödyllisiä vinkkejä, motivaatiota tai lohtua jossain kohtaa, tuntuu vielä miljoona kertaa paremmalta! Olen jokaisesta kommentista yhä edelleen yhtä kiitollinen kuin ensimmäisiä postauksia kirjoittaessan, joten ISO KIITOS KAIKILLE mukana pysymisestä. Pyrin jatkossakin tsemppaamaan teitä syömään hyvin, urheilemaan kivalla tavalla ja pitämään ajatukset positiivisina. <3 
 

Kommentit (4)
 1. Hei Elisa!

  Onnea ehdokkuudesta! En koskaan jätä kommentteja minnekään, mutta nyt on tehtävä pikku poikkeus – tämä blogi on nimittäin vilpittömien kehujen arvoinen. Kirjoitat ihastuttavan innostavasti ja onnistut välittämään iloista fiilistä tänne ruudun toiselle puolelle saakka. Monissa hyvissäkin fitness- yms. blogeissa vallitsee ihan toisenlainen, jotenkin paineistettu henki. Tämän lukemisesta sen sijaan saa oikeasti iloa. Kiitos siitä!

  Kivaa viikonloppua!

  1. Kiitos hurjan paljon Susa! Tosi kiva kuulla, että rento meininki välittyy myös ruudun sille puolelle. Tarkoitukseni onkin juuri näyttää, että terveelliset elämäntavat ovat parhaimillaan silloin kun ei mennä äärimmäisyyksiin missään suhteessa. Kiva kun laitoit kommenttia:) ja ihanaa viikonloppua myös sulle!

 2. Anni / Minulla on siivet
  31.10.2013, 20:29

  Paljon onnea ehdokkuudesta! Tämä on kyllä inspiroiva blogi, itse saan paljon potkua terveellisen elämän ja hyvinvoinnin tavoitteluun 🙂

  1. Kiitos kovasti Anni! Kiva kuulla:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *