START LIVING YOUR BEST LIFE-PALSTA

Tämän kuun Cosmopolitanista löytyy ensimmäinen ”Start living your best life”- palsta. Siinä käsitellään teemoja hyvinvoinnin ympäriltä. Tästä numerosta löytyy esimerkiksi lempi vihersmoothie, sekä vatsalihasliike. 

Muistan, kun joitain vuosia sitten näin ensimmäisen oman juttuni printtilehdessä. Se oli jotenkin ihan epärealistista. Jotain minun kirjoittamaani oli painettu. Kuitenkin tämä että minulla on nyt oma palsta, joka ilmestyy kerran kuukaudessa, tuntuu vielä kummallisemmalta. 

Unelmoinnissa on se hyvä puoli, ettei se oikeastaan koskaan lopu. Ikinä tuskin tulee sellaista hetkeä, jossa et halua pyrkiä enää eteenpäin. Aina kun on yhden asian saavuttanut, alkaa miettiä seuraavaa. Pienienkin etappien saavuttaminen ruokkii nälkää ja puskee tavoittelemaan aina isompia juttuja. Välillä isojenkin etappien saavuttamisen jälkeen ne alkavat tuntua pieniltä tai jopa unohtuvat.

Katselin vanhaa aarrekarttaani ja siellä oli kohta valokuvauksesta. Blogin kuvat olivat ihan järkyttäviä siinä vaiheessa. Kuvasin joko iphonen kameralla tai automaattiasetuksilla järkkärillä. Vaikka välillä tuntuu, etten vieläkään osaa kuvata ollenkaan, on hyvä muistutella itseään näistä ajoista. Usein patistan lähipiiriä, että pysähtyisivät miettimään, kuinka paljon ovat jo nyt saavuttaneet. Kuitenkin itseltä tämä sama asia unohtuu lähes aina. 

Ehkä se liittyy jollain tapaa myös suomalaiseen kulttuuriimme. Omia saavutuksia ei haluta juhlistaa, niitä ei välttämättä koeta ansaituiksi tai niitä jopa häpeillään. Niin monta kertaa joku ystäväni on kertonut esimerkiksi ylennyksestään tai jostain, mitä hän on saavuttanut ja kun olen meinannut revetä riemusta he alkavat toppuuttelemaan: ”Eihän tämä nyt ollut niin iso asia… Se vain kuulostaa hienolta.. Enhän mä oikeastaan edes ole saavuttanut vielä mitään…”.

Haastankin teidät kaikki miettimään nyt edes yhden asian, josta päätätte olla ylpeä. Ja sitten tietoisesti tunnette kiitollisuutta tästä asiasta. Onko nykyisessä elämäntilanteessasi jotain sellaista, mistä olet unelmoinut aiemmin? Oletko esimerkiksi opiskelemassa paikassa, johon vain haaveilit pääseväsi? Onko sinulla upeita ihmisiä ympärillä? Onko asuntosi sellainen, josta aiemmin olet vain unelmoinut? Jos et muuta keksi, niin ainakin siitä voi olla iloinen että nyt ollaan taas kesän alussa. Tästä hetkestä on varmasti moni suomalainen unelmoinut läpi kylmän talven. Nyt voimme olla kiitollisia siitä, että odotuksemme on palkittu ja kesä on täällä! 

Kommentit (10)
  1. Ihanaa, että sulla on oma palsta! Tarvitseekin uusin cosmo napata mukaan seuraavalla kauppareissulla ja kurkata sun jutut. Täytyy kiittää sua sun blogista, sä olet niin raikas tuulahdus blogimaailmassa. Alkoi hieman mennä pata jumiin, kun lueskelin suosituimpien blogien postauksia ja jokaisessa suitsutetaan uudesta laukusta tai päivän asusta… Ymmärrän toki, että suurin osa blogeista on materialismipainotteisia, mutta eikö nyt herranjumala nuorilla, fiksuilla naisilla ole mitään muuta sanottavaa? Onneksi jätin sun postauksen viimeiseksi ja en joutunut pettymään. Tuot esille oikeasti tärkeitä asioita, joita moni pyörittelee päässään yksin. Nykyajan nuoret naiset vaan tuntuu arvostavan enemmän tyhjänpäiväistä läpinää päivän ostoksen kera… Onneksi löytyy sun kaltaisia bloggaajia, jotka osaa ottaa vaikeitakin asioita esille! Nuoret tytöt tarvitsevat sun kaltaisia naisia esikuvakseen.

    1. Voi et tiedäkään, kuinka paljon tämä kommentti lämmitti minua!! <3333 Miljoona sydäntä! Kiitos hurjasti 🙂

  2. Ooh ihanaa, että sulla on oma palsta!! 🙂 onnea!

    Toi on niin totta, että omia saavutuksia yms niin helposti vähätellään.. Luulen kans että se liittyy suomalaiseen kulttuuriin, koska nyt kun asun Espanjassa vaihtareiden ympäröimänä oon erityisesti huomannut ton piirteen.. Sama juttu jos saa kehuja, niin suomalainen yleensä ensimmäisenä sanoo jotain laimentaakseen kehua. Esim italiailaisilla tai kreikkailaisilla tms en oo kertaakaan huomannut tuota. Niin nyt vaan itekin koitan ottaa kehut vastaan ja olla ylpeä omista saavutuksista! 😉

    pihlahelena.blogspot.com

    1. Voi kiitos kovasti! 🙂 Ja tosiaan, meidän pitäisi opetella pois tuosta!! Ihan hölmö tapa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *