SUOJAUDU AURINGOLTA

Kuinkakohan monta kertaa olen kuullut nuo sanat: ”ihoa täytyy suojata auringolta” ja kuinka monta kertaa olen ajatellut: ”mutta kun se bruna…”. Minulla on rehellisesti sanottuna kestänyt aivan liian monta vuotta ymmärtääkseni aurinkosuojien merkityksen. Nyt näin alkukesän kynnyksellä on hyvä muistaa, että tämä kevätaurinkokin voi polttaa todella helposti. Opin Dui-Clinicin Lauralta, että sitä kasvojen ihoa täytyy oikeasti muistaa suojata muutenkin kuin rantalomilla. Sen takia suuri lierihattu tai panamahattu, aurinkolasit ja kasvoille tarkoitettu aurinkosuoja on tänä kesänä aivan ehdottomat. 

Sain testattavaksi Hawaiian tropicin aurinkosuojatuotteiden uutuuksia ja olin todella innoissani. Koska kuitenkin olen todella hajamielinen, unohdin laittaa Madridista tullessani rasvat ruumaan menevään laukkuun ja jouduin heittämään ne turvatarkastuksessa pois. Koska olin ehtinyt fiilistellä näitä uutuustuotteita jo niin paljon, kävin ostamassa ne matkan jälkeen itselleni. 

Olen aina luottanut kyseiseen merkkiin ja nyt ilokseni oli tullut pari tällaista suomalaisen ihon alkukesän pelastajatuotetta, nimittäin Golden Tint Protective lotion & kasvoille tietty suojakertoimella 30, kosteuttava rasva. Ensimmäinen antaa iholle ruskettuneen sävyn, joten se ahdistus niistä ensimmäisistä lomapäivistä harmaanvalkoisilla koivilla on nyt historiaa. Se paniikki siitä ruskettumisesta ei tosiaan ole yhtä paha, silloin kun jalat eivät hohda A4:sen valkoisina kirkkaassa kevätauringossa. Kyseessä ei ole itseruskettava, vaan sävy on itse voiteessa. Se muutenkin tasoittaa aika mukavasti ihon sävyeroja. 

Keskikesää varten on taas tällainen Shimmer efect, joka antaa iholle kauniin hohteen heti kun pientä päivetystä on saatu. Kukapa ei kaipaisi ihoonsa pientä lisähehkua?  Muistan pienenä jo ihailleeni niitä Venus-mainosten naisten kauniin hohtavia sääriä ja miettinyt, miksei omat jalat ikinä kimalla niin nätisti. Tätä saa 25 tai 8 suojakertoimella.

Sitten kun rusketus alkaa olla hyvällä mallilla, voi siirtyä öljyyn. Aivan uskomattoman hyvän tuoksun lisäksi kuivaöljy jättää ihon nimensä mukaisesti kuivaksi, mutta kosteuttaa runsaasti. 

 *tuotteet saatu Hawaiian tropicilta

Kommentit (6)
  1. Mikset anna kommenttini näkyä ?
    13.5.2015, 10:08

    Suojaudut kemikaaleilla auringolta kannatta selvittää luomumpiakin tapoja on kuin laitta erillaisia alumiini yms yhdisteitä iholle..

    1. Olen tietoisesti yrittänyt välttää tietynlaista hysteerisyytta noita kemikaaleja kohtaan, mutta ymmärrän jos jotkut haluavat niitä välttää. Ja minun käsityksen mukaan täysin luonnonmukaista aurinkosuojaa on mahdoton edes valmistaa? Ja nimimerkkiisi viitaten, välillä jää kommentteja julkaisematta, jos luen ne puhelimella. En siis tarkoituksella koskaan filtteröi mitään kommentteja 🙂

  2. Mistä näitä saa ostettua Suomessa? Oon nähny välillä ihan normi kaupoissakin mut valikoima on äärettömän huono. 🙁

    1. Heii, itse löysin ainakin Sokokselta kaikki! Siellä ne näytti olevan hyvin esilläkin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *