Superaamiainen

Yövyimme ensimmäisen yön Radisson Blu Marina hotellissa Aurajoen rannalla. Aamulla herättyäni juoksin lapsen innolla avaamaan verhoja ja tarkastamaan sään. Ja voi kyllä, tämän näkymän paljastuessa verhojen takaa, saattoi muutama riemunkiljahdus päästä. Oli jotenkin kivaa olla hotellissa taas pitkästä aikaa. Keväällä hotelleissa tuli vietettyä niin pitkä aika, että ne alkoivat jo tympiä. Pienet visiitit ovat kuitenkin aina yhtä mukavia. 

Ja hotelliaamiainen on aina ihana. Vaikka se olisi se "mannermainen aamiainen", mikä käytännössä tarkoittaa valkoista leipää ja vetistä munakasta. Tällä kertaa ei kyllä jouduttu pettymään. Menimme hissiin ja kakkoskerroksen kohdalla luki "superaamiainen". Ja superaamiainen se tosiaan olikin. Oli niin paljon hyviä ruokia, että otin neljä lautasta itselleni. Näillä oli hyvä tankata Ruissia varten. 

Nyt nautin juuri vähän vaatimattomampaa aamiaista Airbnb-asunnossamme ja alan käymään läpi eilisen festarikuvia. Ihan mahtava ykköspäivä takana. Palataan siihen vähän myöhemmin. Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

Kommentit

_marika_ (Ei varmistettu)

Moi Elisa!

Selailin muistin virkistämiseksi vanhoja postauksiasi valokuvaamisesta. Haluaisin hankkia kunnon valokuvankäsittelyohjelman. Lightroomia ainakin saa kertamaksulla, lisäksi on tämä kuukausimaksullinen valokuvauspaketti, joka sisältää photoshopin ja lightroomin. Mainitsit, että sinulla on molemmat ohjelmat käytössäsi. Onko sinulla kuukausimaksullinen paketti vai oletko ostanut kertamaksulla?

Elisa Lepistö

Moi! Mulla on kertamaksulla ostettu joskus kauan sitten. Sain muistaakseni (koulun kautta?) jonkun alennuksen. Nyt ottaisin ehkä sillä kk-maksulla :)

Kommentoi