Superaamiainen

DSC_3854.jpg

Yövyimme ensimmäisen yön Radisson Blu Marina hotellissa Aurajoen rannalla. Aamulla herättyäni juoksin lapsen innolla avaamaan verhoja ja tarkastamaan sään. Ja voi kyllä, tämän näkymän paljastuessa verhojen takaa, saattoi muutama riemunkiljahdus päästä. Oli jotenkin kivaa olla hotellissa taas pitkästä aikaa. Keväällä hotelleissa tuli vietettyä niin pitkä aika, että ne alkoivat jo tympiä. Pienet visiitit ovat kuitenkin aina yhtä mukavia. 

Ja hotelliaamiainen on aina ihana. Vaikka se olisi se ”mannermainen aamiainen”, mikä käytännössä tarkoittaa valkoista leipää ja vetistä munakasta. Tällä kertaa ei kyllä jouduttu pettymään. Menimme hissiin ja kakkoskerroksen kohdalla luki ”superaamiainen”. Ja superaamiainen se tosiaan olikin. Oli niin paljon hyviä ruokia, että otin neljä lautasta itselleni. Näillä oli hyvä tankata Ruissia varten. 

Nyt nautin juuri vähän vaatimattomampaa aamiaista Airbnb-asunnossamme ja alan käymään läpi eilisen festarikuvia. Ihan mahtava ykköspäivä takana. Palataan siihen vähän myöhemmin. Ihanaa viikonloppua kaikille!

DSC_3852.jpg

DSC_3861.jpg

DSC_3863.jpg

DSC_3866.jpg

DSC_3868.jpg

DSC_3869.jpg

DSC_3872.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Moi Elisa!

    Selailin muistin virkistämiseksi vanhoja postauksiasi valokuvaamisesta. Haluaisin hankkia kunnon valokuvankäsittelyohjelman. Lightroomia ainakin saa kertamaksulla, lisäksi on tämä kuukausimaksullinen valokuvauspaketti, joka sisältää photoshopin ja lightroomin. Mainitsit, että sinulla on molemmat ohjelmat käytössäsi. Onko sinulla kuukausimaksullinen paketti vai oletko ostanut kertamaksulla?

    1. Moi! Mulla on kertamaksulla ostettu joskus kauan sitten. Sain muistaakseni (koulun kautta?) jonkun alennuksen. Nyt ottaisin ehkä sillä kk-maksulla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *