SUPERKEVYT JOGURTTIKANA
Viikonloppuna teki pitkästä aikaa mieli riisiruokaa. Päätimmekin tehdä kanaa ja sen kanssa tällaista jogurttipohjaista kastiketta. Inspiraationa toimi kaverin tekemä Nepalilainen ruoka.
Ohje 2 henkilölle:
- 240 gr kanan rintafileetä (josta kannattaa leikata jo valmiiksi pienempiä paloja)
- 1/3 tomaattipyrétä tuubista
- puolikas purkki turkkilaista jogurttia
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 pieni punasipuli silputtuna
- mausteita mielen mukaan
- 2 sormenleveyttä Patroksen fetaa
Ohjetta ei ole sen enempää, kuin että paista kanat, kuullota sipulit ja lisää kaikki muut pannulle ja anna kiehua miedolla lämmöllä niin kauan, että feta on sulanut ja riisi valmista.
Mukavaa viikon alkua!
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.