SUPERKEVYT JOGURTTIKANA

Viikonloppuna teki pitkästä aikaa mieli riisiruokaa. Päätimmekin tehdä kanaa ja sen kanssa tällaista jogurttipohjaista kastiketta. Inspiraationa toimi kaverin tekemä Nepalilainen ruoka.

Ohje 2 henkilölle:

  • 240 gr kanan rintafileetä (josta kannattaa leikata jo valmiiksi pienempiä paloja)
  • 1/3 tomaattipyrétä tuubista
  • puolikas purkki turkkilaista jogurttia
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 pieni punasipuli silputtuna
  • mausteita mielen mukaan 
  • 2 sormenleveyttä Patroksen fetaa

Ohjetta ei ole sen enempää, kuin että paista kanat, kuullota sipulit ja lisää kaikki muut pannulle ja anna kiehua miedolla lämmöllä niin kauan, että feta on sulanut ja riisi valmista. 

 

Mukavaa viikon alkua! 

Kommentit (11)
  1. jennasinikka
    22.3.2015, 13:57

    Testasin tämän reseptin ja lopputulos oli ihan mielettömän onnistunut! Ja tää on ihan hirveen nopea ja helppo tehdä. 🙂

  2. Kokeilin reseptiä ja vitsit että oli hyvää! Teen ehdottomasti joskus toistekin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *