SUPERKUULOKKEET JA BIISILISTA

Vaikka musiikki on minulle todella tärkeä asia ja kuuntelen jotain aina siirtyessä paikasta toiseen, en ole ollut jostain ihmeen syystä koskaan valmis investoimaan kunnon kuulokkeisiin. Tämä on ollut typerin valinta kulutuksen suhteen, minkä olen koskaan tehnyt. Ja pahinta on ollut jääräpäisyyteni siinä, että olen jatkanut tätä idioottimaista käytöstä vaikka historia on kerta toisensa jälkeen opettanut, etteivät halvat kuulokkeet kestä. Vuosien varrella on tullut laitettua sellainen määrä rahaa parin- kolmenkympin kuulokkeisiin, että summa on yhteenlaskettuna melko kamala. Vihdoin on toistetusta virheestä opittu ja päätelty seuraavaa: hyviä kuulokkeita ei kuulukaan saada ostettua yhdeksällätoista eurolla. Viimeiset viikot olen taas kuunnellut Spotifyta ja podcastejä vain toisella korvalla.

Rikki menevien kuulokkeitten lisäksi minua on piinannut seuraava asia: miten ne pienet liukkaat nappulat (esimerkkinä iphonen omat kuulokkeet) pysyvät korvissa lenkillä?? Päätinpä kerran investoida sellaisiin isompiin korvien päälle laitettaviin kuulokkeisiin, jotta treenatessa ei tarvitsisi huolehtia niiden tippumisesta. Valitettavasti ne painoivat korvani ihan kipeiksi, eikä niitä loppujen lopuksi voinut käyttää arkena, sillä minulla on 90 % päivistä hattu. Isot kuulokkeet eivät muutenkaan mahdu pikkulaukkuun mukaan, joten ne on jääneet todella pienelle käytölle. 

Nyt kun edessä oli taaaas kerran uusien kuulokkeiden osto, mietin että mitkä ovat ne ominaisuudet mitä kuulokkeiltani haluan. Tulin siihen lopputulokseen että tärkeintä on kestävyys ja se että ne pysyvät lenkillä korvissa. No kuulkaas, toiveisiini on vastattu. Uusissa Bosen kuulokkeissani on tuollaiset silikoniset lisäosat, joiden avulla ne pysyvät korvissa kovassakin liikkeessä.

Olin päättänyt jo etukäteen, että ostan kuulokkeilleni nyt jonkin kotelon jotta ne eivät mene rikki laukussa. Näissä kuulokkeissa tuli kuitenkin kotelo mukana! 

Hauskintahan tässä on se, että kun laitoin ensimmäisen kappaleen soimaan, minulta pääsi aikamoinen huudahdus: SIIS TÄLTÄKÖ TÄN BIISIN KUULUISI KUULLOSTAA?!? En ollut edes kuvitellut, että äänenlaadussa voi olla noin järkyttäviä eroja. Enkä ollut edes laittanut sitä kriteereihini uusia kuulokkeita hankkiessa. Säälin tuota entistä minua, joka vuodesta toiseen kuunnellut musiikkia aivan väärin. Tuntuu vähän samalta, kuin olisi nähnyt aiemmin kaiken mustavalkoisena ja yhtäkkiä joku toi maailmaan värit. No, mustavalkoisuuteen ei ole toistaiseksi ainakaan paluuta. Aion pitää tästä aarteesta hyvää huolta. 

Loppuun ajattelin vielä jakaa tämän hetken parhaat treenibiisini:

  • Klangkarussell – Netzwerk ( Falls like rain)
  • Ella Henderson – Ghost (Oliver Nelson Remix)
  • Faul – Something New
  • Robin Schulz – Willst du (Radio Mix)
  • Florence + The Machine – What Kind Of Man
  • Wekeed- Wild Child

IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE! 

Kommentit (6)
  1. Jee treenibiisejä, täydellinen ajoitus kun olen just lähdössä pitkälle lenkille 🙂

  2. rakastan kun jaat näitä sun treenibiisejä, viimeks rakastuin toho wekeedin wild childiin ihan täysin ja varmasti näistä uusista löytyy joku lemppari:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *