Suuri motivaatio BUUSTERI

Vaikka rakastankin urheilua, ja sitä oloa minkä saan hyvästä treenistä, välillä on vaikea löytää motivaatiota salille lähtöön. Joillain saattaa olla motivaatio hukassa esimerkiksi terveellisen ruokavalion tai vaikkapa opiskelun suhteen.

Minua ainakin auttaa usein se, että ajattelen että kovasta työstä aina palkitaan. Jos siis annan kaikkeni opiskellessa, töissä, lenkkipolulla, ihmissuhteissa, missä vain, niin se jollain tavalla tulee minulle takaisin. Ainakin tähän asti niin on käynyt. Tärkeintä on mielestäni päättää, mitä haluaa saavuttaa, ja sitten tehdä töitä saavuttaakseen tavoitteensa. Kukaan muu ei voi sitä tehdä puolestasi.

Älkää myöskään pelätkö epäonnistumisia, ilman niitä ei olisi varmasti yhtäkään menestystarinaa.
Jos aloitit terveellisen ruokavalion, ja sorruitkin syömään pikaruokaa yhtenä päivänä, älä lannistu! Näin jossain lauseen : yksi epäterveellinen ateria ei lihota sinua, aivan kuten yksi terveellinen ruoka ei sinua laihdutakaan. Se on aivan totta. Epäonnistumiset ovat inhimillisiä, niitä sattuu kaikille. Tärkeintä on se, mitä teet epäonnistumisen jälkeen. Älä siis lannistu, vaan jatka entistä vahvempana kohti päämäärääsi.

 Tässä olisi nyt PALJON motivaatiota kaikille, jotka ovat kulkemassa terveellisiä elämäntapoja kohti! Koska on kyselty terveellisistä aamupaloista ja välipaloista, niistä on kuvia myös jonkin verran. Lopussa oleva video on taas hyvää motivaatiota ihan kaikkeen tekemiseen. 🙂 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kuvat Ja tässä siis video, josta ainakin itse saan hyvän fiiliksen joka kerta, vaikka onkin ihanan mahtipontinen ja amerikkalainen, tai ehkä juuri sen takia:  

 

 

Hyvää viikonloppua kaikille! On ollut ihana huomata kuinka ihania lukijoita täältä löytyy. Halusin vain kertoa, että te olette saaneet minulle todella hyvän mielen kerta toisensa jälkeen, ja motivoitte minua paljon 🙂

Kommentit (11)
  1. Hihi, kiitti thanks itsellesi! Kiva että tykkäsit 🙂

  2. Oi, tällasta tsemppausta just tarvii, kiitti thänks! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *