Syksyinen smokey eyes-tutorial

cailaptutorial-2.jpg

 

Kaupallinen yhteistyö: Cailap

Kerroin viime viikolla näistä Cailapin siveltimistä, joita olen nyt loppukesästä asti käyttänyt. Silloin esittelin meikkipohjani ja sen tekoon tarvittavat siveltimet. Tänään olisi vuorossa tällainen syksyinen sumusilmämeikki. Kesäisin en mielellään pidä kovin tummaa meikkiä, sillä se näyttää päivettyneen ihon kanssa jotenkin tunkkaiselta. Syksyllä kuitenkin alkaa taas meikkihommat kiinnostamaan ihan eri tavalla. 

Myös uusilla siveltimillä on ollut oma osuutensa kaikessa tässä meikki-intoilussa. Heitin vanhat roskiin heti, kun tajusin miltä luomivärisudin oikeasti pitäisi tuntua luomella. Nämä uudet ovat nimittäin ihanan pehmeitä ja silkkisiä. Kaikissa siveltimissä on todella kaunis muotoilu, ja ne sopivat myös hyvin käteen. 

DSC_6578.jpg

1.Aloitin täyttämällä kulmakarvojen tyhjät aukot ruskealla kulmavärillä. Siveltimen terävä muotoilu sopi loistavasti graafisten kulmien tekoon.

2. Seuraavaksi harjasin ylimääräisen värin pois kulmista, jotta lopputulos olisi luonnollinen, eikä väriä tippuisi myöhemmin kasvoille.

3. Sen jälkeen sudin vaaleaa puuterinväristä luomiväriä koko liikkuvalle luomelle, ja hiukan myös kulmaluulle suurella luomivärisiveltimellä.

4. Pienemmällä luomivärisiveltimellä laitoin ruskeaa luomiväriä luomivakoon, sekä ripsien tyveen ala sekä yläluomelle. Väriä kannattaa lisätä asteittain, jottei lopputulos ole liian raju. 

5. Viimeinen osio on mielestäni tässä tärkein, ja se on luomivärin häivyttäminen isommalla sudilla. Vaikka edellinen kohta ei olisi jättänyt jälkeensä täydellsitä lopputulosta, voi tällä pelastaa vielä paljon. Yleensä itse sudin hiukan vaaleampaa luomiväriä tässä vaiheessa, jotta silmämeikki tasoittuu. 

6. Huulipunan levitin vielä huulipunasiveltimellä, joka oli ihanan tarkka. Pitää alkaa käyttää useammin siveltimiä myös huulia meikatessa.

cailapco-2.jpg

DSC_6568.jpg

cailapvarjostus-2.jpg

DSC_6581.jpg

cailaphuulet-2.jpg

DSC_6580.jpg

cailapbrushes-2.jpg

DSC_6563.jpg

Loppuun vielä kilpailu! Kommentoimalla tähän postaukseen, osallistut arvontaan jossa voi voittaa tällaisen Cailapin setin: Puuterisivellin, smoky eyes duo, kulmakarvasivellin, huulipunasivellin. Kilpailuaikaa ensi maanantaihin 12.9. asti!

Kommentit (74)
  1. Osallistun 🙂

  2. Jei, arvonnassa mukana! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *