SYYSNAUTISKELUA

Minulla on selkeästi kaksi täysin eri persoonaa. Toinen elää kesäisin ja toinen on juuri heräilemässä taas eloon. Kun kesällä haluan viettää kaiken aikani ulkona, valvoa myöhään ja olla kokoajan ihmisten ympäröimänä, syksyllä kotisohva, viltti ja kuppi kuumaa on kaikki mitä tarvitsen. Aikaisempina vuosina panikoin usein näihin aikoihin kun luulin että kaikki nuoruuden hulluus, spontaanius ja impulsiivisuus on kokonaan hävinnyt minusta. Olen kokenut kerta toisensa jälkeen identiteettikriisin. Nyt tiedän jo, että kyllä se toinen puoleni taas herää viimeistään kevään tullen uudelleen henkiin. 

Nyt on aika keskittyä syksyn ihaniin puoliin: teehetkiin, torkkupeittoihin, romaanien lukuun, Vain elämää-iltoihin, elokuvamaratoneihin, lämpimiin päiviin ja tunnelmallisiin öihin, kynttilöihin, hemmotteluhetkiin, pörröisiin villapaitoihin, uusiin harrastuksiin, valokuvien tilailuun ja niiden järjestelyyn, mandariini- ja glögikauden odotukseen, kodin laittamiseen, raikkaaseen ilmaan, kävelylenkkeihin, lautapeli-iltoihin, lumettomiin katuihin, sateen tuoksuun, valolla sisutamiseen, saunassa käymiseen, takkatulen roihun tuijotteluun ja uskomattoman kauniiseen luontoon.

 Mitkä ovat teidän lempiasioitanne syksyssä?

Kommentit

Gabriela (Ei varmistettu)

Ohhh that looks so sweet♥

http://anetagabriela.blogspot.com

Elisa (Ei varmistettu)

Thank you! <3

Sofia (Ei varmistettu)

Voi että tuli hyvä mieli tästä postauksesta!
Olen reilu parikymppinen ja olen muutaman vuoden sisällä totutellut ajatukseen, että kaikessa ei tarvitse aina olla mukana ja en missaa mitään jos en joka viikonloppu ole juhlimassa tai viettämässä iltaa kavereiden kanssa. Olen päästänyt sisäisen kotihiireni kuorestaan ulos ja nyt uskallan jo nauttia rauhallisista koti-illoista ilman huonoa omatuntoa :) Syksyllä kotihiireily on parasta mitä tiedän. Kesällä minäkin villiinnyn.

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kuulla! Ja haaa, vitsi onneksi on jotain muitakin kenelle käy samalla tavalla ;)

(Ei varmistettu)

Kauniit värit puissa. Aurinkoiset mutta silti kirpeät syyspäivät. Sateen jälkeinen lenkki raikkaassa ilmassa. Sieniretket hiljaisessa metsässä. Näköjään aika luontoa täynnä tämä syksy :)

Elisa (Ei varmistettu)

Oih, tulipa hyvä mieli tästä :)

52weeksofdeliciousness/Anne (Ei varmistettu)

Pataruoat, kynttilät, viltit, villasukat, lukeminen, siinäpä omat syksyn lempparit :) syksy on kyllä ihanaa aikaa myös, olen onnellinen kaikista vuodenajoistamme.

Elisa (Ei varmistettu)

Sanopa muuta! Ja lukeminen on kyllä niin parasta just nyt! <3

Ida (Ei varmistettu)

Hei! Löysin tänään blogisi, ja täytyy kyllä sanoa, että aivan uskomattoman inspiroiva blogi! Kuvat ovat ihania, ja voin täysin samaistua kanssasi esimerkiksi juuri tähän tekstiin. Ihanaa löytää ihmisiä, jotka ainaisen valittamisen sijaan löytävät syvällisiä ja kauniita merkityksiä asioista. Varmasti tulen lukemaan jatkossakin tätä, nyt keskityn selaamaan kaikkia vanhoja postauksiasi. Ehkä paras blogi pitkään aikaan. Keep going! <3

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kuulla!!! <3<3<3<3 kiitos kun kommentoit!

K (Ei varmistettu)

heeei ! Pakko kysellä että mistä noi ihanat valot ovatkaan? :))

Elisa (Ei varmistettu)

Hei, nuo ovat Tanskasta, mutta Granitista löytyy vastaavia! :)

Kommentoi