SYYSNAUTISKELUA

Minulla on selkeästi kaksi täysin eri persoonaa. Toinen elää kesäisin ja toinen on juuri heräilemässä taas eloon. Kun kesällä haluan viettää kaiken aikani ulkona, valvoa myöhään ja olla kokoajan ihmisten ympäröimänä, syksyllä kotisohva, viltti ja kuppi kuumaa on kaikki mitä tarvitsen. Aikaisempina vuosina panikoin usein näihin aikoihin kun luulin että kaikki nuoruuden hulluus, spontaanius ja impulsiivisuus on kokonaan hävinnyt minusta. Olen kokenut kerta toisensa jälkeen identiteettikriisin. Nyt tiedän jo, että kyllä se toinen puoleni taas herää viimeistään kevään tullen uudelleen henkiin. 

Nyt on aika keskittyä syksyn ihaniin puoliin: teehetkiin, torkkupeittoihin, romaanien lukuun, Vain elämää-iltoihin, elokuvamaratoneihin, lämpimiin päiviin ja tunnelmallisiin öihin, kynttilöihin, hemmotteluhetkiin, pörröisiin villapaitoihin, uusiin harrastuksiin, valokuvien tilailuun ja niiden järjestelyyn, mandariini- ja glögikauden odotukseen, kodin laittamiseen, raikkaaseen ilmaan, kävelylenkkeihin, lautapeli-iltoihin, lumettomiin katuihin, sateen tuoksuun, valolla sisutamiseen, saunassa käymiseen, takkatulen roihun tuijotteluun ja uskomattoman kauniiseen luontoon.

 Mitkä ovat teidän lempiasioitanne syksyssä?

Kommentit (12)
  1. heeei ! Pakko kysellä että mistä noi ihanat valot ovatkaan? :))

    1. Hei, nuo ovat Tanskasta, mutta Granitista löytyy vastaavia! 🙂

  2. Hei! Löysin tänään blogisi, ja täytyy kyllä sanoa, että aivan uskomattoman inspiroiva blogi! Kuvat ovat ihania, ja voin täysin samaistua kanssasi esimerkiksi juuri tähän tekstiin. Ihanaa löytää ihmisiä, jotka ainaisen valittamisen sijaan löytävät syvällisiä ja kauniita merkityksiä asioista. Varmasti tulen lukemaan jatkossakin tätä, nyt keskityn selaamaan kaikkia vanhoja postauksiasi. Ehkä paras blogi pitkään aikaan. Keep going! <3

    1. Ihana kuulla!!! <3<3<3<3 kiitos kun kommentoit!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *