Taidegalleriatorstai

Vietimme torstai-illan vanhalla kotikadullamme Ludlow Streetilla Lower East Sidella nyciläisen ystävämme kanssa. Alueella on monia eri taidegallerioita ja niissä on yleensä torstaisin uuden näyttelyn avajaiset. Tarjoilla on viiniä tai olutta, paikalla on artisti itse ja kutsuvieraita, joskus on myös musiikkiesityksiä. Kun olimme menossa vanhalle kämpällemme, näimme Ryan Bockin näyttelyn avajaiset Macie Gransionin galleriassa ja päätimme mennä sisään. Tilaisuus oli vain kutsuvieraille, mutta ystävämme kertoi, että jos on pukeutunut uskottavan näköisesti ja näyttää siltä, että kuuluu sinne, on tuskin mitään ongelmaa sisäänpääsyn kanssa. 

Gallerian alakerrassa oli tosiaan tarjoilua, tiivis tunnelma, paljon nuoria artistin ystäviä ja bändi soittamassa. Kaiken kaikkiaan todella hyvä tunnelma ja hyvä meininki. Kävimme vielä parissa muissakin avajaisissa ja täytyy sanoa, että harmittaa ettei tätä tullut harrastettua enemmän silloin kuin asui täällä. Jos satut olemaan New Yorkissa joku torstai tekemistä vailla ja olet taiteen ystävä, tee gallerirundi Lower East Sidella! 

Kuvat räpsimme taas superkiireessä ennen illanviettoon lähtöä, mutta joku siinä New Yorkin valossa on niin maagista, että jokainen ruutu tuntui onnistuvan. Ja voi syynä olla myös tuo ystäväni vaatekaappi, joka on täynnä vaikka mitä aarteita. Sen takia taas miljoona kuvaa :D

We spent thursday evening at the lower east side visiting the art gallery openings with our friend from New York. We had so much fun! First we were in Macie Gransion, checking Ryan Bock exhibition. It was really good, and we enjoyed the atmosphere and the live band a lot. If you're an art lover, I really recommend to do a litlle art gallery hunting on thursdays, when the exhibitions normally open. 


 

Pictures: Tomi Taskula

 

Kommentit

Sanni Trishin (Ei varmistettu) Http://sannitrishin.bellablogit.fi

Voi apua, mitä kuvia! Kuolettavan kauniita. Kuvat ja sinä! Ja nuo vaatteet. Oon nyt tässä viimeiset viis minuuttia skrollanu näitä kuvia ylös alas ja edelleen huokailen jokaisen kohdalla.

Elisa Lepistö

Voi kiitos ihana Sanni! <3 Nycissä kuvaaminen on kyllä jotenkin niin iisiä :) 

NYC (Ei varmistettu)

Moi Elisa! Ajattelin kysäistä sinulta neuvoa, jos ehtisit antaa vinkkejä: olen matkustamassa New Yorkiin kesäkuussa, itse olen ollut siellä jo monesti, mieheni vierailee ekaa kertaa. Asuin viime reissulla Airbnb-kämpässä West villagessa (ihanaa oli) mutt nyt kysyisin: mitä aluetta suosittelisit? Sellainen jossa viettää mielellään iltaa, ja josta pääsee helposti ympäri Manhattania ja Brooklynia esittelemään kaupunkia ensi kertaa Nycissä olevalle. Alue saa olla siis Manhattanilla tai Brooklynissä. Kiitos jos ehdit jelpata! :)

Elisa Lepistö

Moi! No West Village on ihana, ja sen lisäksi myös East Village, Lower East Side (heti houstonin alapuolelta), Soho ja Tribeca on kivoja. Jos haluaa Brooklyniin, niin Williamsburg :) brooklyn on tosi hip and happening, mutta ite tykkään just siitä että voi kävellä melkein kaikkialle! Ihanaa reissua teille! 

EricaK
EricaK

Voi taivas mitä kuvia, vau! Tuo galleriakierros kuulostaa ihan huipulta, täytyy pitää mielessä ensi reissua varten :)

Elisa Lepistö

Siis todellakin, suosittelen! Ja kiitos Erica :) tykkään näistä itekin tosi paljon! 

Emiliaa (Ei varmistettu)

UPEITA kuvia ja olet itsekin niin upeana!!

Elisa Lepistö

Äääk kiiitos Emilia! :)

Mona
www.monasdailystyle.com

Voi hyvää päivää mitä kuvia! Sä oot Elisa upea!!! Tähän sellanen mega sydän emoji (sellanen minkä saa fb messengerin kautta).

Niin ja edelleen mites toi #päivetys ?? 

 

Elisa Lepistö

Ahahha ihana Mona, kiitos! <3 tuntuu että päivetys on jo ihan kokonaan lähteny! Onneks suomessa on nyt niin hyvät ilmat :D

Jennun (Ei varmistettu)

Mie en kestä! Oot niin kertakaikkisen upea!!

Elisa Lepistö

Kiiitos ihana! <3

Milkainnamaaria (Ei varmistettu) http://www.milkainnamaaria.bellablogit.fi

Siis....HUH! Aivan järisyttävän kauniita kuvia, joissa kaikki vaan toimii!!!

Elisa Lepistö

!!! Kiiitos <3 laitan kuvaajalle terkut! 

Vivi
Elämäni palasia

Oooh mikä inspis näistä kuvista syntyi! Ihan täydellinen lookki ja mielettömät kuvat!!

Elisa Lepistö

Voii kiitos Vivi! :) Ihana kuulla!

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Ihana asu! Jäin vain tuijottamaan tuota hattua, ja miettimään, sopisiko tuo edes kellekään muulle. Heh!

- toimii!

Kommentoi