TAKAISIN SPORTTAILUUN

Täällä on kyllä tullut tehtyä aikamoisia kävelyennätyksiä. Iltaisin ei ole ollut enään mitään mahdollisuuksia treenata, kun jalat huutaa hoosiannaa jo valmiiksi. Toissapäivänä päätinkin ottaa Williamsburgin retken urheilun kannalta. Sporttikamat päälle ja reipas kävelyvauhti. Varmaan lähemmäs parikymmentä kilometria tuli talsittua päivän aikana, ja kyllä siinä ihan lämmin tuli. Tänään olisi tarkoitus ottaa iisisti tämä aamupäivä, ja treenata kunnolla ennen lounasta.

Saa nähdä, minkälainen treenirutiini täällä muodostuu. Mitään kuntosalikorttia en aio ottaa, sillä ne ovat melko hintavia. Kotonakaan ei ole liikaa urheilumahdollisuuksia, sillä ei ole painoja tai muita treenivälineitä. Varmaan tulee pääosin keskityttyä aerobiseen ja oman kehon painolla tehtyihin liikkeisiin. Burpeita, punnerruksia, dippejä, kyykkyjä ja leukoja seuraavat kuukaudet!

Jos jollain on vinkata jostain edullisista treenimahdollisuuksista tai ulkotreenipaikoista täällä, niin otan kaikki vinkit kiitollisena vastaan! 🙂

Juoksuasu – Puma

Kommentit (8)
 1. Moikka! Itse kans muutin puoleksi vuodeksi nykiin ja puolet ajasta on jo takana. Itse ostin kuntosalikortin BLink Fitness salille joka on hyvä Suomen tasoonm verrattuna. Kuitenkin tällä on niin plajon kaikkea muutakin, että en halua jatkaa jäsenyttää, koska siihen ei yksinkertaisesti ole aikaa. Olen käynyt Nykissä jo 14 kertaa ja silti tuntuu, että töiden jälkeen aina täytyy olla menossa.

  Toinen ehdottomasti kokeilemisen arvoinen urheilupaikka on Soulcycle. Kun olet käynyt ensimmäisellä tunnilla (20$) niin ymmärrät miksi Soulcycleä hehkutetaan joka paikassa!

  Toinen kokeilemisen arvoinen paikka on SLTnyc. SLT:ssä pääsee kokemaan erilaista joogaamista. En ole vielä käynyt itse täällä mutta omalla to do -listallani ehdottomasti!

  Kolmas mainitsemisen arvoinen paikka on Lululemon. Lululemonon urheiluvaatteita ja tarvikkeita myyvä ketju. Heillä on ympäri New Yorkia kauppoja, joissa järjestetään erilaisia tunteja. Muun muassa Lincoln Centerin vieressä sijaitsevassa kaupassa on joka Sunnuntai aamu joogaa ja maanantaisin juoksuharjoituksia Central Parkissa. Tätä paikkaa suosittelen ehdottomasti. Yllämainitut ovat enemmänkin one time kokeiluja kovan hinnan vuoksi mutta Lululemonin joogatunnit ovat ilmaisia!! Ehkä törmätään Lulussa 🙂

 2. Joogaihmisenä oon pistänyt merkille monen joogastudion edulliset kokeiluhinnat, esim. Yogaworksilla. Grouponissa on paljon tarjouksia, eikä se ole yhtä kämänen kun täällä Suomessa.
  Williamsburgin McCarren parkissa ihmiset näyttäis käyvän treenaamassa itsekseen, mut en tiedä onko siellä mitään laitteita tms. McCarren park pool ei taida olla enää auki… Mut se on ilmainen ja siisti.
  Nauti olostasi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *