Tällä aloitan aamuni päivittäin

Moikka kesäkaverit! 

 Monet tuntuvat olevan tässä kaikessa karppivillityksessä kaikkea leipää vastaan. Itse en välttele hiilihydraatteeja, vaan syön ns. hiilaritietoisesti. Jokaisella aterialla on jotain hiilihydraattia, mutta yritän pitää niiden laadun hyvänä. 

Jokainen aamuni alkaa kahdella jälkiuuniruispalalla, joiden päälle laitan vaihtelevasti kaikkea, mitä kaapista löytyy. Yleensä jotain vihreää & jotain proteiinia. Käytän leivällä myös voimariinia ja juustoa.

 Leikkeleitä ostan melko harvoin, mutta silloin kun ostan, katson aina paketista lihapitoisuuden, mikä pitää mielestäni olla yli 90%. Kuvassa näkyy naudan pippurileike. Leipiin saa yllättävän paljon vaihtelua kun päällyksiä vaihtaa.

 Leipien lisäksi jokaiseen aamuuni kuuluu iso lasi vettä ja kuppi viheää teetä. Nyt olen syönyt myös fitnessgurun lähettämiä One beauty kapseleita aamupalan yhteydessä, joiden pitäisi parantaa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Kesällä en ota mitään muita vitamiineja, koska kalaakin tulee syötyä usein.

 Miten te suhtaudutte hiilihydraatteihin? Onko karppausvillitys turhaan demonisoinut hiilareita vai onko totaalikieltäytyminen toiminut?

Huomenna lähden muutamaksi päiväksi Turkuun Ruisockailemaan. Olen kuitenkin ajastanut muutaman postauksen siksi ajaksi. Onko kukaan lukijoistani suuntaamassa sinne? Tulkaa vetämään hihasta, jos törmätään!:)

Kommentit (24)
  1. Hmmm 🙂 meikä koittaa syödä mahdollisimman ekologisesti, puhtaasti, terveellisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti.
    Tässä sulle ja muille kirja luettavaksi: Foer – Eläinten Syömisestä. Hyvä kirja, kertoo paljon (itselleni tutuista asioista) tämän miehen elämän kautta lihateollisuudesta, antibiooteista, maidosta, kasviksista, tehotuotannosta, kalatuotannosta, jätteistä, erilaisista virusepidemioista ja niiden kehityksistä ja miten kaikki on kytköksissä keskenään 🙂 Ainakin suomalaisessa löytyy pokkarina!

    http://lolimte.blogspot.com

  2. Minäkin sanoisin olevani ”hiilaritietoinen”, mikä meinaa sitä, että en syö paljoa ns. turhia hiilareita. Eli en juurikaan syö pastaa, riisiä yms. Etenkin viljaiset tuotteet olen jättänyt vähemmälle. Leipää en syö, mutta kaurapuuroa ja mysliä kyllä 🙂 Ihan kaikesta ei voi luopua, kun on kasvissyöjä. Meinisi ihan liian vaikeaksi koko syöminen. Leivästä oli pakko luopua kokonaan, koska se oli mahdoton rajata esim. yhteen viipaleeseen/päivä.

    Minulla on vielä sillä tavalla hassu elimistö, että viljatuotteet turvottavat niin paljon, että kiloja tulee heti lisää, jos mussutan leipää muutamana päivänä, mutta sitten ihan puhdasta sokeria voin syödä vaikka kuinka paljon 😀 Eli herkuttelen kyllä ehkä kerran viikossa jäätelöllä tai suklaalla.

    Kai kyse on juuri aikapaljolti siitä, että mikä kellekin sopii 🙂 Jos hiilarit sopii, en ymmärrä miksi ne pitäisi jättää pois. Aivot tarvitsevat pääasiassa hiilareja ja olisikin kiva tietää, että onko esim. hc karppaajien uusien asioiden oppiminen tehottomampaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *