Talvikauden pelastaja

pufferpeakperformace.jpg

Teinivuosina viilletin aina talvet ihan järkyttävän pienissä vaatteissa. Nyt se tuntuu aivan käsittämättömältä ja olen siirtynyt heihin, jotka kauhistelevat nuoria pienissä nahkatakeissaan. Ihmeellisintä siinä ehkä on se, että kuvittelin sen olevan aina valinta joko tyylikkyyden ja lämpimänä pysymisen välillä. Silloin meni ulkonäkö lämmön edelle arvoasteikolla, mutta nykyään osat ovat vaihtuneet kyllä täysin. Onneksi se ei tarkoita sitä, että pitäisi luopua omasta tyylistä.

Olen viimeiset viikot elänyt tässä täydellisessä Peakin miestenmalliston untuvatakissa, johon rakastuin ensikokeilulla yhdellä Ruotsin reissulla. Se on niin lämmin ja pehmeä, että tuntuu siltä kuin olisi kääriytynyt jättimäiseen peittoon. Näytän takissa ehkä hiukan humoristiselta, sillä se on niin reippaan kokoinen, mutta rakastan sitä yli kaiken. Olen kuullut lukuisia ”toi näyttää niiiin lämpimältä” -kommentteja, ja sitä se tosiaan onkin. 

Elän niin vahvasti auringosta, että pahinta on aina juuri tämä aika, kun kelloja on siirretty ja tuntuu että koko päivä on pimeää. Siinä missä kesällä en malta aamulla odottaa että pääsen ovesta ulos, tekee näinä aikoina mieli lukittautua kotiin muutamaksi kuukaudeksi. Tämä jättitakki on kuitenkin helpottanut todella paljon tätä vuodenaikaa. 

winterjacket.jpg

pufferjacketpeak.jpg

puffer.jpg

peakstartlivingyourbestlife.jpg

Jacket – Peak Performance (men’s collection), Jeans – Mango, Shirt – Nelly (here*) *adlink

Pictures: Jenni Rotonen

Kommentit (2)
  1. Looking good! Mulla on vastaava Joutsenen jättitakki, jonka hankin viime vuonna. Aion kääriytyä siihen tänäkin talvena. Ihan parasta, kun ei tarvitse palella, eikä tinkiä tyylistä!

    1. No siis juuurikin ihan parasta! En enää ikinä meinaa palella talvella:D

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *