Tänään inspiroi

DSC_5571 copy.jpg

Lähiaikoina on inspiroinut VÄRIT! En tiedä onko sunnuntain maalaussessio, jossa tuli käytettyä värejä ihan eri tavalla kuin ennen. Yleensä nimittäin olen maalannut jotain todella maanläheisiä sävyjä, harmaata, mustaa ja valkoista. Sunnuntaina roiskin menemään paljon ennakkoluulottomammin, ja värit jäivät jotenkin päälle.

Joku kyseli, voisinko tehdä jonkin postauksen taidetarvikkeista ja siitä, mistä maalausharrastus kannattaa aloittaa. Alankin tänään tekemään vähän laajempaa postausta eri tarvikkeista, vaikka eihän niiden suhteen ole oikeastaan mitään oikeaa ja väärää. Ehkä siitä on kuitenkin apua jollekin, joka ei tiedä yhtään mistä aloittaisi. Voisin sivuta vähän muitakin vaihtoehtoja, kuten liituja, hiilipiirustamista ja  erilaisia maalivaihtoehtoja aina akvarelleistä öljyväreihin. 

Värien lisäksi on pukeutumisen suhteen inspiroineet tanskalaiset bloggaajat ja instagram-tyypit. He yhdistelevät todella raikkaalla tavalla räikeitäkin värejä toisiinsa, ja yleensä asuihin kuuluu myös todella mukavan näköiset lenkkarit. Heitä apinoimalla minulle valikoitui eilen tämä asu päälle kun menin ystäväni luo. Hän sanoi heti, että näytän ihan tanskalaiselta bloggaajalta 😀

Lähiaikoina on taas noussut todella tärkeäksi kaikenlainen sielun ja ruumiin hoito. Aamu alkoi tänään treenillä, saunalla ja pulahduksella mereen. Sen jälkeen tuntui niin hyvältä, että lupauduin taas pitämään itsestäni parempaa huolta. 

Sovimme Saran kanssa, että alkaisimme TFW:n lisäksi käymään viikossa kerran joogatunnilla. Sen lisäksi meinaan myös venytellä. Olin tänään myös metsästämässä piikkimattoa, jossa voisin makoilla ihan muina fakiireina. Osteopaattini suositteli sitä minulle, ja olin heti myyty. Tuota muutaman vuoden takaista hittituotetta ei kuitenkaan meinannut löytyä enää mistään. Lopulta keksin laittaa ostoilmoituksen Kallio kierrättää -facebook ryhmään, ja minuuttia myöhemmin minulla oli jo sovittuna treffit täksi illaksi ja lompakkoakin se rokottaa vain 5 euroa. 

Olin tästä kierrätysmeiningistä niin fiiliksissä, että tajusin että tuollaisia ostoilmoituksia pitäisi hyödyntää enemmänkin. Usein se mitä itse etsii, voi olla sellainen, joka jollain muulla lojuu käyttämättömänä nurkassa. 

Tästä tuli nyt vähän tällainen höpöttelypostaus vailla punaista lankaa, mutta antaa mennä! 😀 Huomenna on muuten taas tulossa uusi Yksillä-jakso ulos Suplaan. Viime viikolla puhuimme rahasta, ja (superpitkä) jakso löytyy täältä.

DSC_5552.jpg

DSC_5567.jpg

DSC_5601.jpg

Dress- Samsøe samsøe (old), Knit – Gina Tricot, Shoes – New Balance, Sunnies – Borrowed from Sara

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (6)
 1. Hei miten ihana asu! <3 Luin tätä postausta ekan kerran puhelimen kautta, mutta isommat kuvat asusta piti tulla chekkaamaan ihan tietokoneen ruudulta uudestaan. Tuo teidän podcastinne on kyllä loistava ja sitä on aina älyttömän kiva kuunnella. Oikein odottaa seuraavaa jaksoa.
  Kuuntelinkin tuossa äskettäin tämän podcast jaksonne Bloggaaminen, yrittäjyys ja raha.
  Jäi häiritsemään tuossa podcastjaksossa se kohta, jossa puhuitte, että teiltä kysytään usein paljonko tienaatte kuussa ja kerroitte vähän jokainen, että on vaikeaa heittää mitään summaa, koska se vaihtelee niin paljon. Mikä se vaihteluväli sitten on? Mielestäni olisitte voineet heittää vaikka jonkin summa haarukan. Varmasti sitä kysellään jatkossakin, koska kukaan ei oikein vastaa siihen mitään.
  Puhuitte myös jostain ruotsalais instagramtähdestä, jonka instagramkuvasta maksetaan n. 10 000-15 000. Ovatko sometähtien tai bloggaajien instagramkuvat Suomessakin tämän hintaisia? Tai missä hinnoissa yleensä liikutaan? Sain sen käsityksen podcastistänne, että te kuitenkin puhutte bloggaajien kesken hinnoista. Joku yleinen hintataso täytyy siis olla tiedossa.

  1. Voi kiitos! Ja ihana kuulla että podcast on ollut mielenkiintoinen. Tuo on vähän vaikea kysymys, sillä en osaa rehellisesti sanoa kuinka paljon parhaimmillaan blogilla voi Suomessa tienata. Joinain kuukausina olen saattanut laskuttaa nolla euroa, ja joskus on esimerkiksi koko vuoden kampanjat päättyneet samassa kuussa, jolloin laskutettavaa saattaa olla vaikka 10 000 euroa. Tämä ei kuitenkaan ainakaan omalla kohdallani tarkoita silloin sitä, että kuukausipalkka olisi se, vaan yhteistyön parissa on saatettu puuhata useampi kuukausi ja se vain laskutetaan könttäsummana. Instagram-kuvien hinnoista en osaa sanoa, sillä meikäläisen tiliä on vaikea verrata johonkin jolla on vaikka miljoona seuraajaa. En kuitenkaan usko, että Suomessa hinnat ovat tuollaisia, sillä harvalla on tuollaista määrää seuraajia. Veikkaan, että Suomessa laskutetaan muutamasta sadasta eruosta pariin tonniin Insta-kuvista, riippuen juurikin noista spekseistä, että onko esim. valokuvaaja, saako yritys oikeudet kuville, kuinka paljon on seuraajia, ja kuinka moni heistä sopii yrityksen kohderyhmään. Tähän mulla ei kuitenkaan ole yhtään sen enempää sisäpiirin tietoa kuin teilläkään! 🙂

 2. Pakko vielä täälläkin kommentoida et on kyl herkullinen tuo neule

  1. Se on kyllä ihana päivän piristys! Kolmatta päivää jo päällä putkeen tänään 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *