Tavoitteita ensi vuodelle

Vietimme eilen siskon ja äidin kanssa sellaisen aarrekartan tekoillan. Se on siis sellainen visuaalinen tavoitekartta tulevalle vuodelle, joka toteutetaan leikkaa-liimaa-taktiikalla. Oli todella mukava ilta, ja tehdessä hahmottui hyvin se, mitä sitä oikein toivoo ensi vuodelta. Suosittelen lämpimästi kaikille! On mahdotonta saavuttaa unelmiaan, jos ei ole tehnyt itselleen selväksi, mitä ne on.

Tänään aamulla aloin sitten pohtia hiukan pinnallisempia asioita. Mihin suuntaan haluan muokata vartaloani salilla? Suosittelen muitakin tekemään tällaisen, jos ei oikein tiedä mitä osaa vartalostaan haluaisi muuttaa, muttei kuitenkaan ole tyytyväinen kroppaansa.

Ottakaa itsestänne joku kuva mahdollisimman vähissä vaatteissa, ja katselkaa sitä hetki. Olkaa rehellisiä itsellenne. Jos epäkohtia on vaikea löytää, etsikää jokin inspiraatiokuva unelmienne vartalosta ja laittakaa kuvat vierekkäin.

 Itse käytin vuoden vanhaa bikinikuvaa. Minulla tosiaan on todella suora ja muodoton vartalo, ja asetankin tavoitteeksi ensi vuodelle lisää kurveja lihaksien muodossa.  Tässä pari lähikuvaa vielä melkein valmiista aarrekartasta. Toiveita on ainakin hyvinvoinnin, matkustelun, ihmissuhteiden, kodin ja urheilun saralla. Aarrekartta tulee laittaa johonkin sellaiseen paikkaan, jossa sen näkee päivittäin. Silloin alitajuntasi auttaa sinua unelmiesi saavuttamisessa.

 

 Ja uskokaa minua, se toimii!

Kommentit (20)
  1. Aivan ihastuttava blogi. =) Kannustava ja positiivinen, tykkään!Mahtava idea, tuollaisen kartan askartelu. Itsekin yritän tässä saada kroppaa kuntoon. Tavoitteena tuollaiset upeat jalat kuin teikäläisellä. 😉 Vinkkejä tuollaisten saavuttamiseen otetaan vastaan ilomielin! Ongelmani ovat sisäreidet, niihin kertyy kaikki, kun taas muualla vartalossa ei juuri näy mitään.

    1. Kiitoksia! :)Valitettavasti en osaa sanoa reisiin mitään kauheen hyviä vinkkejä. Minulla on aina ollut hoikat jalat, ja yritän juuri saada vähän lisää lihaksia niihin, jotta saisin kroppaa tasapainoon. Kaipa ne ihan perus jalkalihasliikkeet kuntosalilla polttaa parhaiten juuri sieltä mistä haluaa. Tsemppiä tavoitteeseen!:)

  2. Aivan ihastuttava blogi. =) Kannustava ja positiivinen, tykkään!Mahtava idea, tuollaisen kartan askartelu. Itsekin yritän tässä saada kroppaa kuntoon. Tavoitteena tuollaiset upeat jalat kuin teikäläisellä. 😉 Vinkkejä tuollaisten saavuttamiseen otetaan vastaan ilomielin! Ongelmani ovat sisäreidet, niihin kertyy kaikki, kun taas muualla vartalossa ei juuri näy mitään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *