Täydellinen viikonloppu!

Nyt on kyllä vietetty paras juhannus naismuistiin. Perjantaina juhlimme aamuun asti tanssien, saunoen ja grillaillen. Lauantai meni laiturilla pötkötellessä ja vedessä lilluen. Pojat kävivät helteen innoittamana ostamassa vielä vesiliukumäen ja uimapatjan. Illalla ihailimme upeaa auringonlaskua ja usvaa saunamökiltä. Montaa kertaa mietin, kuinka onnekas olenkaan että saan olla juuri siinä paikassa. Rakastan sellaisia hetkiä, joista tiedät jo niitä eläessäsi, että tulet kaipaamaan siihen takaisin. Tämä viikonloppu oli täynnä niitä. 

Toivottavasti teillä on kaikilla ollut ihana viikonloppu! 

Spent this weekend on my friends summer cottage as we celebrated Finnish midsummer. The weekend was so amazing that I already kind of miss it!

 

 

Kommentit

Outi Karita (Ei varmistettu) http://outikarita.fitfashion.fi/

Todella ihania kuvia, näitä oikein pysähtyi katselemaan :)
Täällä on vakaastipäätetty että ensi vuonna vihdoin mökkijuhannus ja nää toisten kuvat vaan kasvattaa tuota ajatusta :)

Elisa Lepistö

Kiitos! Ja siiis muutaman kaupunkijuhannuksen viettäneenä voin vaan suositella lämpimästi mökkiä <3

morning glory
Morning Glory

Mökillä on jotenkin niin just siinä joka on ihanan tervetullutta muuten niin superhektiseen arkeen, jossa ajatukset sinkoilee menneessä, nykyhetkessä ja tulevassa. Luonnon äärellä ainakin multa katoaa kaikki tollanen hötkyily, ja sitä osaa elää hetkessä ihan itsestään. 

Elisa Lepistö

Se on just näin! Huomaa vierottuvansa myös kaikesta sosiaalisesta mediasta ja muutenkin puhelimesta. Meni pari päivää etten edes miettinyt, missä puhelin on. Aivan ihanaa :)

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Niin ihania maisemia, oij!

Kommentoi