Täydellinen viikonloppu!

DSC_3103.jpg

Nyt on kyllä vietetty paras juhannus naismuistiin. Perjantaina juhlimme aamuun asti tanssien, saunoen ja grillaillen. Lauantai meni laiturilla pötkötellessä ja vedessä lilluen. Pojat kävivät helteen innoittamana ostamassa vielä vesiliukumäen ja uimapatjan. Illalla ihailimme upeaa auringonlaskua ja usvaa saunamökiltä. Montaa kertaa mietin, kuinka onnekas olenkaan että saan olla juuri siinä paikassa. Rakastan sellaisia hetkiä, joista tiedät jo niitä eläessäsi, että tulet kaipaamaan siihen takaisin. Tämä viikonloppu oli täynnä niitä. 

Toivottavasti teillä on kaikilla ollut ihana viikonloppu! 

Spent this weekend on my friends summer cottage as we celebrated Finnish midsummer. The weekend was so amazing that I already kind of miss it!

 

DSC_3108.jpgDSC_3004.jpg

DSC_3040.jpg

DSC_3119.jpg

DSC_3122.jpg

DSC_3147.jpg

DSC_3155.jpg

DSC_3157.jpg

DSC_3167.jpg

DSC_3181.jpg

 

Kommentit (6)
  1. Niin ihania maisemia, oij!

  2. Mökillä on jotenkin niin just siinä joka on ihanan tervetullutta muuten niin superhektiseen arkeen, jossa ajatukset sinkoilee menneessä, nykyhetkessä ja tulevassa. Luonnon äärellä ainakin multa katoaa kaikki tollanen hötkyily, ja sitä osaa elää hetkessä ihan itsestään. 

    1. Se on just näin! Huomaa vierottuvansa myös kaikesta sosiaalisesta mediasta ja muutenkin puhelimesta. Meni pari päivää etten edes miettinyt, missä puhelin on. Aivan ihanaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *