Täysjyväpastaa pinaattikastikkeella

Himoitsin spagettia yksi päivä salin jälkeen ja suuntasin askeleeni pastahyllylle. En halunnut ostaa ihan valkoista pastaa, joten päätin kokeilla tällaista tummaa täysjyväpastaa, missä on hiukan myös proteiinia mukana.

Tein kastikkeeksi kanakastiketta, mutta oikeastaan se toimisi todella hyvin ilman kanaakin.
Tässä nyt kuitenkin koko ohje, kanan voi siis jättää halutessaan pois.

Kauppalistalle:

  • 1 iso punasipuli
  • Valkosipuli
  • Kevyt ruokakerma
  • Kanan fileet 400-500 g
  • Pakastepinaattipussi
  • Fetajuustoa
  • Täysjyväpasta

Aloita laittamalla pastavesi kiehumaan. Leikkaa kanapihvit suikaleiksi, paista ja mausta ne pannulla. Itse käytin vain hiukan suolaa ja sitruunapippuria.Leikkaa punasipulit sekä 2 valkosipulinkynttä ja lisää ne pannulle. Tässä vaiheessa voit laittaa myös pinaatit. Itse unohdin ne ja lisäsin vasta lopuksi. Laitoin sitä 4 pökälettä. Kun kanat ovat kyspiä ja sipuli hiukan pehmentynyt, voit lisätä fetajuuston. Itse käytin sellaista pehmeää fetaa, joka myydään isona könttinä. Lopuksi lisäsin Kevyt & Paksu ruokakerman ja annoin sen kiehahtaa.Tällä välillä pasta onkin valmistunut toisella levyllä ja ateria on valmis. Laitoin päälle vielä muutaman lastun parmesaania, joten melko juustoinen oli lopputulos.  Erittäin maukasta oli mielestäni! Ihan varmasti teen uudestaankin tätä 🙂

Kommentit (24)
  1. Kiitos reseptistä 🙂 Testattu on ja hyvää tuli!

    1. kiva kun maistui 🙂

  2. Ihanan näköistä! Laitoitko lisäksi kasviksia ja syötkö ylipäätäänsä jokaisella lämpimällä aterialla myös kasviksia? P.S. Teillä on hirmu kivoja lautasia, jotenki ravintolatyyppisiä… 😀

    1. Syön yleensä jokaisella aterialla kasviksia, mutta tässä nyt tuo pinaatti ajoi sitä asiaa 🙂 Kiitos! Lautaset on Ikeasta, eikä tosiaan kalliita 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *